Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΤΑΡΝΑΝΑΣ: θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη

Ο πρόεδρος της Χαλκίδας Βασίλης Ταρνανάς μίλησε για το ντέρμπι με την Κόρινθο και τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή στον Ισθμό. 
Αναλυτικά ο Βασίλης Ταρνανάς είπε: Εμείς πήγαμε να δώσουμε ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, να το ευχαριστηθούμε και να απολαύσουμε την ομάδα μας. Δυστυχώς κάποιοι όμως δεν μας άφησαν και δεν έχουν καταλάβει ότι η Χαλκίδα δεν κάνει πρωταθλητισμό, αλλά σωστό και υγιή αθλητισμό. Ο διαιτητής Ρατσιάτος καταλόγισε ένα πέναλτι που μόνον αυτός είδε, απέβαλε τον ποδοσφαιριστή μας Λέκκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, που δεν υπήρξε, ενώ υπήρξε 20λεπτη διακοπή του αγώνα και έδειξε όλα και όλα τρία λεπτά καθυστέρηση. 

Η Χαλκίδα υψώνει φωνή διαμαρτυρίας και θα απευθυνθεί σε όλες τις υπερκείμενες αρχές, γιατί πρέπει να λάμψει η αλήθεια και να φανεί τι έγινε μέσα στο γήπεδο. Προσωπικά αν η ομάδα μου κέρδιζε τέτοιο πέναλτι θα έμπαινα στο γήπεδο και θα ζητούσα από τον παίκτη μου που θα το εκτελούσε να το στείλει άουτ.
Σκέφθηκα ειλικρινά να πάρω την ομάδα και να φύγουμε από το γήπεδο, αλλά σεβάσθηκα πρώτιστα την τεράστια ιστορία που έχει γράψει η Χαλκίδα όλα αυτά τα χρόνια σε όλα τα γήπεδα δεν ήθελα να πέσει τόσο χαμηλά. Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί που μόνον έχουμε μάθει, ώστε η Χαλκίδα να παίζει αξιόλογο ποδόσφαιρο και να δίνει χαρά στον κόσμο της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου