Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Χαλκίδα: Ανακοίνωση-καταγγελία για τη διαιτησία

Η διοίκηση της Χαλκίδας εξέδωσε ανακοίνωση-καταγγελία για τη διαιτησία της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Κόρινθο. Αναλυτικά το περιεχόμενό της: Το Δ.Σ. του Α.Ο Χαλκίς καταγγέλει τον διαιτητή Ρατσιάτο Νικόλαο για την απαράδεκτη διαιτησία στον αγώνα της ομάδος μας με τη Κόρινθο τη Κυριακή 4/3/2012. Ο συγκεκριμένος διαιτητής κατάφερε να τινάξει στον αέρα ενα ντέρμπυ που ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές, τόσο στον αγωνιστικό χώρο οσο και σε επίπεδο φιλάθλων. 

Σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτυ εις βάρος της ομάδας μας.
Απέβαλλε τον προπονητή και τον γενικό αρχηγό όταν μπήκαν να προστατεύσουν τον τερματοφύλακά μας, ο οποίος δέχτηκε φωτοβολίδα κρότου - λάμψης. Απέβαλλε τον ποδοσφαιριστή μας Ν.Λέκκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, θεωρώντας ότι έκανε πτώση θέατρο μέσα στη περιοχή, χωρίς όμως ο ποδοσφαιριστής μας να διαμαρτυρηθεί για πέναλτυ. φησε να εξελιχθεί η φάση του 2ου γκόλ εις βάρος της ομάδας μας, που ξεκίνησε από ελεγχόμενη θέση οφ σαιντ. Με αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα σε όλο τον αγώνα και με την απαξιωτική συμπεριφορά στους ποδοσφαιριστές μας, δημιούργησε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο και πολύ περισσότερο στη κερκίδα των φιλάθλων μας.
Ο διαιτητής Νικόλαος Ρατσιάτος απέδειξε ότι είναι ανίκανος να διαχειριστεί σοβαρούς αγώνες. Το αντίθετο, μάλιστα, είναι ικανός να τινάξει στον αέρα ένα δυνατό αλλά αθλητικότατο παιχνίδι, προκαλώντας στους φιλάθλους σκέψεις και αμφιβολίες για την αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος, που δεν πιστεύουμε ότι ισχύει τόσο για τη σημερινή διοίκηση της Ε.Π.Ο. όσο και για τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας κ. Δούρο. Για τη προστασία και αξιοπιστία των πρωταθλημάτων ευελπιστούμε ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν θα ξαναβρεθεί σε πίνακες αξιολόγησης υψηλών κατηγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου