Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΑΟ Χαλκίδας: Τετραπλό χτύπημα!

Σε τέσσερις μεταγραφές προχώρησε η Χαλκίδα λίγες μέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, με τα χρώματα των νερατζούρι θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Ροντρίγκο (Γιώργος) Μπλατσέρης, Τάσος Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Φελέκης και Δήμος Γεωργόπουλος.
 Ο πρώτος αποκτήθηκε από τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, είναι 20 χρονών και μπορεί να καλύψει θέση πίσω από τον επιθετικό. Στο παρελθόν έχει περάσει από Αμπελόκηπους, ΑΕΔ Νίκαιας και Κίσσαβο Συκουρίου. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπλατσέρης δοκιμάζονταν πριν λίγους μήνες από την Ολλανδική Αλμέρε Σίτι, ωστόσο δεν έπεισε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στους Κυπελλούχος Εύβοιας. 
Ο 21χρονος Πακωσταντίνου πέρυσι συγκαταλεγόταν στο έμψυχο δυναμικό της Κορίνθου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Θήβα, Δάφνη Ερυθρών και Πανιώνιο. 
Ο Φελέκης είναι 22 χρονών, μπορεί να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος και τον περσινό Γενάρη μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα στον 9ο όμιλο.
Όσον αφορά στον Γεωργόπουλο, πρόκειται για 22χρονο μέσο που πέρυσι προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ελπίδα Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου