Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Βαζάκας: «Να κάνουμε την υπέρβαση»

Ψηλά έθεσε τον πήχη της φετινής σεζόν ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος τόνισε πως στόχος είναι η υπέρβαση και η άνοδος στην Super League.
Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη για τους στόχους της ομάδας του.

«Το φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής είναι ιδιόρυθμο. Μετά την αναδιάρθωση που είχαμε και την απόφαση που πάρθηκε να έχουμε απευθείας άνοδο για τρεις ομάδες και η τέταρτη να παίρνει το εισιτήριο μέσα από τα πλέι οφ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Εμείς από την πλευρά μας τη φετινή χρονιά μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση και να μιμηθούμε το παράδειγμα του Πλατανιά που πήρε την άνοδο από τη διαδικασία των πλέι οφ! Είμαστε μία οικογενειακή ομάδα με ένα "σφιχτό" σύνολο και παλεύουμε πάντα για το θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Βαζάκας και συμπλήρωσε:
«Από κει και πέρα, πιστεύω ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος υπάρχαν ομάδες που είχαν χρηστεί ως φαβορί όμως μετά το πέρας των οκτώ αγωνιστικών όλοι χάνουν και όλοι κερδίζούν! Οπότε βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και είναι ένα πρωτάθλημα μίας ταχύτητας. Αναφορικά με την κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα πιστεύω ότι υπάρχει και κάτι θετικό. Αναφέρομαι στην ανάδειξη ελληνικών ταλέντων που μπορούν να ανεβούν ψηλά και να στελεχώσουν την εθνική ομάδα αλλά και τη Σούπερ Λιγκ, κάτι το οποίο δεν συνέβαινε παλαιότερα τόσο έντονα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου