Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Κερδισμένος ο Απόλλων στο 0-0 των Ψαχνών

Η ομάδα της Ριζούπολης κατάφερε να αποσπάσει «λευκή ισοπαλία» από τον Ηρακλή Ψαχνών και να παραμείνει στη δεύτερη θέση της κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες και να διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.
Ντέρμπι με πάθος, ένταση και σημαντικές ευκαιρίες στα Ψαχνά μπροστά σε 2500 φιλάθλους, οι 100 εκ των οποίων του Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς όμως την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. 

Η ομάδα του Ηρακλή ήταν αυτή που έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες με τους Γέσιτς και Στεπάνοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο, διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι σε τράβηγμα του Καραμαλίκη στον Ρεπετσά στο πρώτο μέρος, όμως, το 0-0 άφησε γλυκιά γεύση στους φιλοξενούμενους.
Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρέμεινε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος έχοντας πλέον 43 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Ηρακλή Ψαχνών που είναι τρίτος με 42, αλλά τους ακολουθούν Λάρισα με 40 και Ηρακλής με 39 βαθμούς. Μελανό σημείο του αγώνα, η διακοπή λόγω της… εισβολής του Ντόε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο αμυντικός του Απόλλωνα έκανε ζέσταμα και τα ρατσιστικά συνθήματα από την κερκίδα τον εξόργισαν με αποτέλεσμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να μην βγαίνει… ούτε με σφαίρες! Τελικά μετά από προσπάθειες των ανθρώπων και των δυο ομάδων, ο Ντόε ηρέμησε κι ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά…
Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Γ. Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Μήτσης, Ρεπετσάς, Δήμου, Μπακομήτρος (82' Λιόσης), Α. Σικαλιάς, Γέσιτς, Χαϊκάλης (70' Σέγκος), Μπαράνγκος (78' Στεπάνοβιτς), Πούλγκα.
Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Κατσίκης (83' Λεοντίου), Καμαρά, Ντιαλό (39' λ.τ Καραμαλίκης), Μανιάς, Τσιλιγκίρης (71' Καραδέμητρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου