Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Βαζάκας: «Έβαλαν το λεωφορείο στο τέρμα»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όσα έγιναν όλη την εβδομάδα αλλά και με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η ομάδα του από αντιπάλους και διαιτητή ήταν ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών.
«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα και για την ομάδα και προσωπική με αυτά τα οποία συνέβησαν. Και θέλω να είμαι λίγο πιο σαφής, με το δόλιο αυτόν τρόπο που προσπάθησαν κάποια κέντρα να επηρεάσουν, ότι εγώ χαστούκισα τον Ρεπετσά και μια συνέντευξη του Τάουερ, η οποία αναιρέθηκε στη διάρκεια. Δεν ξέρω από ποια κέντρα βγήκαν, ήταν αόρατα… Προσπάθησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα, το μόνο που κατάφεραν ήταν να γίνει αυτό που είδατε σήμερα», είπε αρχικά ο Γιώργος Βαζάκας για όσα προηγήθηκαν του αγώνα.

Όσο για την ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ανέφερε: «Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο. Ο αντίπαλος έπαιξε παθητικά, βάζοντας ένα λεωφορείο μπροστά από την εστία και προσπαθούσε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Ήμασταν σαφώς καλύτεροι. Θεωρώ ότι αδικηθήκαμε από το αποτέλεσμα και θα πω και κάτι άλλο. Αυτή η ενέργεια που κάνει αυτός ο ποδοσφαιριστής (σ.σ.: Ντόε) στη διάρκεια του παιχνιδιού, τότε που είχαμε πίεση, και μπήκε μέσα για να σταματήσει το παιχνίδι, αυτό είναι ποδοσφαιρική παιδεία;»
Όσο για τη διαιτησία, σχολίασε: «Από εκεί και πέρα, υπάρχουν λανθασμένες υποδείξεις, υπάρχει πέναλτι στον Γέσιτς, το οποίο είδαν όλοι, υπάρχουν σφυρίγματα τα οποία ήταν εναντίον της ομάδας της δικής μας και τα είδαν όλοι. Βρεθήκαμε σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει ούτε μία τελική από τον αντίπαλο και υπάρχουν τόσες τελικές από εμάς. Και ήρθαν να πάρουν αποτέλεσμα και είναι ευχαριστημένοι γιατί, λέει, ήταν εύκολο το Χ. Ποιο εύκολο το Χ; Εδώ μέχρι το 95’ είχαν κρεμαστεί από τα δοκάρια.
Αλλά θα πω και κάτι άλλο, θα απαντήσω στον προπονητή. Αν εμείς είμαστε δίκαια εδώ, δίκαια είναι και ο Απόλλων εδώ πάνω. Δηλαδή, τι να πούμε, ότι ο Απόλλων είναι καλύτερη ομάδα από εμάς και δίκαια είμαστε εμείς εδώ; Εμείς ό,τι πήραμε το πήραμε δίκαια και είμαστε ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα τερματίσουμε πρώτοι. Να το θυμάστε αυτό που σας λέω, δεν μπορεί κανένας να μας πολεμήσει. Αν παίζει όπως παίζει τώρα. Συγχαρητήρια στον κόσμο των Ψαχνών που υποστήριξε μέχρι το 95’ την ομάδα, να ξέρουν ότι στο τέλος θα χαρούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου