Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Βοσνιάδης: «Θέλαμε τη νίκη»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης αντέκρουσε όσα είπε ο Γιώργος Βαζάκας για την παθητική στάση της ομάδας του και υποστήριξε ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήθελε τη νίκη στην Εύβοια κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών.
«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δυνατό ματς που θα κρινόταν στο γκολ, ο Ηρακλής Ψαχνών έχει πολύ καλή πορεία, προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε στην αρχή αλλά δεν τα καταφέραμε, έτσι όσο περνούσε η ώρα στο πρώτο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε με στόχο να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία.

Με την ίδια φιλοσοφία μπήκαμε και στο β' ημίχρονο, ουσιαστικά κινδυνεύσαμε σε δύο φάσεις, στην μία από κόντρα και στην άλλη σε μια φάση που γλιστρήσαμε μόνοι μας. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα όχι από την εμφάνιση, αλλά όταν δεν μπορείς να νικήσεις, θα προσέξεις να μην χάσεις.
Προσπαθήσαμε να μην βρει ρυθμό ο Ηρακλής Ψαχνών, εκτιμώ ότι ήταν ένα ματς που ελέγχαμε και κοιτάξαμε να εξασφαλίσουμε το μηδέν, ποτέ ο Απόλλωνας δεν έβαλε λεωφορείο πίσω. Συγχαρητήρια για την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών και ευχαριστούμε για την φιλοξενία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Βοσνιάδης.
Όσο για το αν ήταν εύκολο να πάρει το βαθμό, σχολίασε: «Δύσκολα είναι τα πάντα, δεν υπάρχει εύκολο σε αυτή την κατηγορία και έτσι θα είναι μέχρι το τέλος. Ήρθαμε να νικήσουμε».
Τέλος, για το περιστατικό με τον Ντόε, σημείωσε: «Υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις από τον κόσμο την ώρα της προθέρμανσης, προσπαθήσαμε να το υποβαθμίσουμε και να μην το αναδείξουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου