Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Πήραν… μπρος τα Ψαχνά, 5-1 τα Γιαννιτσά

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας για την ομάδα της Εύβοιας, η οποία βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία την τελική «μάχη» της για είσοδο στα play off ανόδου στη Super League.
Πέρασε αρκετός καιρός για να καταφέρουν να πάρουν δυο σερί νίκες, έστω και στην έδρα τους, τα Ψαχνά. Φαίνεται πως ο Ηρακλής περίμενε να βρει μπροστά τους τις δυο «Αναγεννήσεις» του πρωταθλήματος για να ξεκινήσει τη δική του! Κι αν στο ματς της Τετάρτης με την Επανομή η ομάδα του Παντέλη έκανε τα εύκολα – δύσκολα, μέχρι να επιβληθεί τελικά με 4-3, κόντρα στα Γιαννιτσά οι Ευβοιώτες ήταν… ασταμάτητοι και σάρωσαν τον αντίπαλό τους με 5-1, φτάνοντας έτσι τους 53 βαθμούς που τους επιτρέπουν να έχουν ακόμα ως στόχο την είσοδο στους αγώνες διαβάθμισης.

Το σκορ στα Ψαχνά άνοιξε πολύ νωρίς, αφού στο 6’ ο Πούλγκα αξιοποίησε την πάσα του Σέγκου και έβαλε σε θέση οδηγού τον Ηρακλή. Το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 17’ όταν και πάλι ο Σέγκος… σέρβιρε στον Σεοταχούλ κι ο Ολλανδός δεν αστόχησε για το 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου στην Εύβοια, με την ομάδα του Νίκου Παντέλη να έχει κυριαρχήσει του συγκροτήματος του Σάββα Κωφίδη και να δείχνει πως θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση.
Αν και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ηρακλής Ψαχνών έδειχνε πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, η Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν αυτή που κατάφερε να φτάσει στο γκολ και να μπει εκ νέου στο ματς, με τον Κυριακίδη στο 52’ να διαμορφώνει το 2-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόνο πέντε λεπτά, αφού στο 57’ ο Βίκτορ Πούλγκα έκανε το 3-1 με το ομορφότερο γκολ του αγώνα καθώς πέρασε τρεις αντιπάλους και με «κεραυνό» έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» του Καραογλανίδη.
Οι Ευβοιώτες δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού στο 69’, κι ενώ τα Γιαννιτσά είχαν δοκάρι στο 67’ με τον Τσιάμη, ο Χαϊκάλης πάσαρε στον Στεπάνοβιτς που διαμόρφωσε το 4-1 και στο 83’ ο τελευταίος έδωσε ασίστ στον Γέσιτς για να διαμορφωθεί το τελικό 5-1 που σκόρπισε χαμόγελα στην ομάδα της Εύβοιας…
Ηρακλής Ψαχνών (Νίκος Παντέλης): Γ. Σικαλιάς, Αμέντολα, Μήτσης, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Μπακομήτρος, Α. Σικαλιάς, Γέσιτς, Πούλγκα (75' Ντελέκος), Σεοταχούλ (66' Χαϊκάλης), Σέγκος (56' Στεπάνοβιτς)
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σερέτης (46' Λούκαρης), Καρπαθάκης (41' Σαπανίδης), Σκαθαρούδης, Ζαγοριανός, Καρλόπουλος (77' Ανδρεϊνί), Βλαχόπουλος, Σπαθάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου