Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΑΟ Χαλκίς - Πας Λαμίας 1-2

 












Τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου για την ομάδα της Εύβοιας και στο σημερινό παιχνίδι. Από το 2ο μόλις λεπτό η ομάδα της Λαμίας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Διαμαντιδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση των αμυντικών της Χαλκίδας και με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή νικησε τον Ντουμανη. 

Η Χαλκίδα προσπάθησε να αντιδράσει μετά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ της Λαμίας και στο 10' λεπτό ο Καραμπας πρόλαβε την έξοδο του Φιρινιδη ύστερα από φάουλ του Γκαρανη αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα η τοπική ομάδα πίεσε αλλά η τελική πάσα και τα τελειώματα των γηπεδούχων δεν ήταν τα κατάλληλα ώστε να επιτευχθεί το τέρμα της ισοφάρισης. Αυτή ήρθε στο τελευταίου λεπτό του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από κορνερ του Βαλκανου από τα αριστερά οι αμυντικοί της Λαμίας δεν απομάκρυναν σωστά τη μπάλα.Ο Ευσταθίου επανέφερε με κεφαλια στα καρέ τη μπάλα και ο Καραμπας με ωραίο γυριστο σουτ έγραψε το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
 Στο δεύτερο σαρανταπενταλεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και απειλησαν με σουτ του Γκαρανη στο 48' αλλά ο Φιρινιδης έπεσε στην αριστερή γωνία και έδιωξε σε κορνερ.Στο 63' νέα ευκαιρία απώλεσε η Χαλκίδα όταν το ψηλοκρεμαστο σουτ του Γκιόκα πέρασε άουτ.Στο 65' οι Ευβοιωτες δικαια ζητησαν πεναλτι οταν μετα απο προσπάθεια για  ντριπλα του Τσαλμα στο Σπυριδακη ο τελευταιος εκοψε τη μπαλα με το χερι με το διαιτητη του αγωνα να λεει ''παιζεται''.Υπηρχε και πεναλτι και αποβολη καθως ο παιχτης της Λαμιας θα επρεπε να δει δευτερη κιτρινη καρτα.Από το σημείο εκείνο και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους. Πρώτα απειλησαν στο 75ο λεπτό με την σέντρα του Ζλατκοφσκι από αριστερά προς τον νεοεισελθοντα Ιεμα , την οποία έκοψε ο Ευσταθίου σε κορνερ.Στο 84' η ομάδα του ΠΑΣ κέρδισε φάουλ από αριστερά στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Το εκτέλεσε ο Διαμαντιδης και ο Ιεμα με κεφαλια από τη μικρη περιοχή έκανε το 1-2!! 

Το σκορ αυτο παρέμεινε μέχρι το τέλος με την ομάδα της Εύβοιας να Φεύγει για άλλη μια φορά με άδεια χέρια από το γηπεδο και την ομάδα της Λαμίας να πανηγυρίζει καθώς με τη νίκη αυτή πέρασε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία της εταίρου διεκδικητριας του τίτλου ομάδα της Κύμης. 

ΑΟ Χαλκίς:Ντουμανης, Πετσης,Τσατσαρωνης, Καραμπας, Ναουμιδης, Ευσταθίου, Ταυταριδης, Βαλκανος, Γκιοκας (79' Κηρυκος), Τσαλμας, Γκαρανης (87' Τσουπεης)

ΠΑΣ Λαμία 1964:Φιρινιδης, Γκορδας, Κοντοχρηστος, Μκρτσιαν, Γογολος, Παπαδημας (46'Σπυριδακης), Αντωνόπουλος, Ζλατκοφσκι, Διαμαντιδης, Κιπτιου (69' Ιεμα)
                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου