Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ηρακλής απέναντι στον Παναθηναικό



Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ηρακλής απέναντι στον Παναθηναικό παρ'οτι ηττήθηκε με 1 - 0.Η ομάδα του Θωμά Γράφα κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό και προσπάθησε για το καλύτερο παρά τις αλλαγές βασικών παιχτών.(εν'όψη Φωκικού).

Ο Ηρακλής παίζοντας έξυπνα έκλεισε τους διαδρόμους στους παίχτες του Παναθηναικού και στο 27'σκόραρε με τον Daniel αλλά ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή υποδείχθηκε σε θέση off-side.Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και ο κ. Γράφας πραγματοποίησε νωρίς και τις 3 αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα αλλά στο 71'σε μια στιγμιαία αδράνεια στην 'αμυνα ο Αντζαγκούν σκόραρε σε κενή εστία μετά απο μεταβίβαση του Κλωναρίδη .Ο Ηρακλής πίεσε στα τελευταία λερτά για το γκόλ της ισοφάρισης χωρίς να τα καταφέρει.                
                                                                                                   

 Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Aθανασόπουλος, Τζανής, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Παληγεώργος (56' Γκεμίσης), Μπακομήτρος (46' Τσιμόντζι), Πατσατζόγλου, Κοιλιάρας, Μπουμάλ (46' Ντελέκος), Τσούτσης, Ντάνιελ.

Παναθηναϊκός (Γ. Αναστασίου):Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Χουχούμης, Δώνης, Ζέκα (74' Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (57' Aμπέντ), Κλωναρίδης, Καρέλης (67' Μουζακίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου