Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ακαδημία Ιστιαίας – Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου: 0 – 1. Μακραίνει το όνειρο της παραμονής στην Α1 για την ομάδα της Ιστιαίας - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ



Στο γήπεδό της στην Ιστιαία, η «Ακαδημία Ιστιαίας» φιλοξένησε την ομάδα του «Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου» σε ένα δυνατό παιχνίδι που ειδικά στο δεύτερο μέρος είχε και την υπεροχή αλλά και τις ευκαιρίες, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το τρίποντο της νίκης. 

 
Το γκολ πέτυχε στο 26΄ Τσακλάνος μετά από πάσα του Σφυρόπουλου, ένα γκολ που έμελε να είναι και το μοναδικό του αγώνα. 
Το πρώτο μέρος ήταν θα λέγαμε μοιρασμένο γενικά, χωρίς και τις ιδιαίτερες φάσεις, αλλά ο «Ευβοϊκός» κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26ο λεπτό και δυστυχώς για τους γηπεδούχους, δεν κατάφεραν να γυρίσουν το αποτέλεσμα όσο και αν το πάλεψαν. 
Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος κινήθηκαν περισσότερο στο να κρατήσουν το αποτέλεσμα παρά στο να σκοράρουν, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πάλεψαν για το γκολ, χωρίς να βρουν στόχο τελικά.
Μετά το σημερινό αποτέλεσμα και μάλιστα μέσα στην έδρα της, η «Ακαδημία» βλέπει πια την παραμονή στην Α1 μακρινό όνειρο. 

Φάσεις του αγώνα

5΄  Ο Χρήστος Ανέστης επιχειρεί δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
26΄ Ο Σφυρόπουλος δίνει πάσα στον Τσακλάνο που εύκολα από κοντά κάνει το 0 – 1.
51΄ Ο Τσακλάνος σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά ο πορτιέρο της «Ακαδημίας» πέφτει σωστά και σώζει την  εστία του.
64΄ Ο Μπερμπεράι γεμίζει τον Κουκούρα που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, στην γωνία των γκολπόστ του Βυργιώτη και από εκεί καταλήγει άουτ.
84΄ Ο Παύλου εκτελεί δυνατό σουτ από τη μεγάλη περιοχή, έχοντας μπροστά του μόνο τον Μαυρούτσικο. Η μπάλα όμως είχε πολλά φάλτσα και έτσι κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
88΄ Ο Κουκούρας βρίσκεται στα δεξιά της εστίας του «Ευβοϊκού» και στέλνει την μπάλα στο κεφάλι του Παπανδρέου που βρίσκεται τετ α τετ με τον Βυργιώτη, η κεφαλιά του όμως κόβεται τελικά από τα χέρια του τερματοφύλακα του «Ευβοϊκού».

Ακαδημία Ιστιαίας (Βογιατζής)
Μαυρούτσικος, Αφένδρας, Λιαποδημήτρης, Παπανδρέου, Γλύκος, Μισιρλής (75΄ Λεκοσιώτης), Κουκούρας, Σιάνος, Μπερμπεράι, Ανέστης (78΄ Κρυσταλόγιαννης), Αθανασίου

ΑΣ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου (Μπαλάνος)
Βυργιώτης, Ντούκας, Κοτρώτσος, Κουρούπης, Ρίζος (60΄ Παύλου), Μπαϊμπάκης, Τσακλάνος, Σφυρόπουλος (87΄ Βαρθαλάμης), Τρίκκας, Τζαφέρος, Μαρίνος

Διαιτητής: Βελέντζας
Βοηθοί: Κουβαλάκης – Γκάτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου