Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Λασπομαχία στον Πύργο και ήττα για τον ΗΡΑ


Με γκολ του Αλπιπαρμακόφσκι στο 10’ ο Πανηλειακός πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον  Ηρακλή Ψαχνών.
Η ομάδα του Πύργου παρέμεινε… ζωντανή στη διεκδίκηση μιας θέσης στην προνομιούχο τετράδα.
Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και η συνεχής βροχόπτωση ήταν εμφανές εξ αρχής ότι θα δυσκόλευαν τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων. Ωστόσο ο Πανηλειακός μπήκε πιο δυνατά και αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησε μόλις στο 10’ να ανοίξει το σκορ, όταν από εκτέλεση κόρνερ του σπεσιάλιστα Τάσου Κυριάκου, έδιωξαν αρχικά αμυντικοί, αλλά ο Αλτιπαρμακόφσκι, κορυφαίος του γηπεδου, έπιασε γυριστό σουτ, μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αθανασόπουλο (1-0).
Στην επανάληψη οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν εξίσου δυνατά, προσπαθώντας να «κλειδώσουν» τη νίκη τους.
Μάλιστα στο 51’ ο Αλτιπαρμακόφσκι βγήκε μόνος απέναντι από τον Αθανασόπουλο, με τον πρώην ερυθρόλευκο πορτιέρο να σωζει την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Οι παίκτες του Νικου Παντέλη συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν μόλις μία φορά και συγκεκριμένα στο 77’, όταν από χτυπημα κόρνερ η μπάλα κόλλησε ο Κρητικός επωφελήθηκε και σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ενώ στο 87’ ο Πανηλειακός ζητησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Αλτιπαρμακόφσκι στην μικρή περιοχή.
Οι συνθέσεις
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: 
Πίτκας, Γαλανόπουλος, Βοσκόπουλος, Αλτιπαρμακόφσκι, Λαμπρόπουλος, Ολίσε, Λιόσης (91’ Γανωτής), Κυριάκος (82’ Κωνσταντινίδης), Καρασαλιδης, Βαγγελής, Λαλίν (63’ Μπιτανγκ).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ:

 Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής (50’ Καλαϊτζίδης), Μπακομήτρος, Νικολόπουλος, Πατσατζόγλου, Κεμίσης (65’ Σταματής), Διμότζι, Μπουμάλ, Στάγιτς (62’ Μπινιωτακης), Κρητικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου