Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Βασ. Ταρνανάς: Θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε τους πέντε αγώνες στην Χαλκίδα και κάνουμε και δύο διπλά στα δέκα παιχνίδια που απομένουν θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς κ Βασίλης Ταρνανάς στην εκπομπή Σκορ & Ρεκόρ στον Γιώργο Νικολάου και στον Σταύρο Τσούρα.


Για τον αγώνα της Κυριακής δήλωσε ότι η Ένωση Αποστόλου Παύλου είναι πολύ  δυνατός αντίπαλος και η ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς θεωρώντας ότι θα είναι ένα σοβαρό προβάδισμα για την σωτηρία.
Κάλεσε μάλιστα τους φιλάθλους (αφού προηγουμένως τους ευχαρίστησε για την συμπαράσταση τους στην προσπάθεια της Χαλκίδας) να ενισχύσουν την ομάδα στον αγώνα της Κυριακής.
Επιβεβαίωσε επίσης τα καλά νέα για τον Μάριο Σέγκο ο οποίος ήδη έχει ενσωματωθεί στην ομάδα και η εμπειρία του θα δώσει λύση στην δυσκολία σκοραρίσματος.
Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου είπε ότι δεν υπήρχε οικονομικά η πολυτέλεια για μεγαλύτερες μεταγραφές αφού τα ποσά που ζητούσαν οι διαθέσιμοι παίκτες ήταν υπέρογκα.
Κλείνοντας την συνέντευξη του ζήτησε ακόμα μια φορά από τον κόσμο την συμπαράσταση του για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής και βέβαια τον ευχαρίστησε για μία ακόμα φορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου