Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Tα είχε όλα ο Ηρακλής Ψαχνών στο σημερινό παιχνίδι,

Tα είχε όλα ο Ηρακλής Ψαχνών στο σημερινό παιχνίδι,
 απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως ο Ηρακλής Θ, μια από τις αρχαιότερες και ιστορικότερες  ομάδες στην Ελλάδα. Περίσσιο πάθος, δύναμη, αποτελεσματικότητα και κυρίως χαρακτήρα, και όλα αυτά μαζί συντέλεσαν στο να πάρει μια σπουδαία νίκη με σκορ 2 - 1.Παιχνίδι κέντρου για το 1ο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο 40΄ο Onwoachi έκανε δυνατό σουτ για να αποκρούσει ο Αθανασόπουλος, και στο 42΄ο Boumal θα σεντράρει από δεξιά αλλά η κεφαλιά του Daniel στο 2ο δοκάρι θα φύγει ψηλά άουτ.
 Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που θα μείνει στη μνήμη μας για πολύ καιρό. Στο 55΄ο Lima από σέντρα του Μπουκουβάλα θα πιάσει δυνατό σουτ και  η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί δοκάρι του Αθανασόπουλου και θα απομακρυνθεί στην συνέχεια από τον Παλαιολόγο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ντελέκος, θα σεντράρει στην περιοχή του Ηρακλή Θεσ/κης και ο Κρητικός με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά θα βάλει μπροστά τον Ηρακλή Ψ με 1 - 0. Ο Boumal στο 68΄και από το σημείο του πέναλτι, θα κάνει κακό πλασέ για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 75΄θα έρθει η ισοφάριση για την ομάδα της θεσ/κης, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας από Lima-Onwoachi-Πορτουλίδη και δυνατό σούτ του τελευταίου στην δεξιά γωνιά του Αθανασόπουλου.
 Ο Ηρακλής Ψ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, και ένα λεπτό αργότερα σε μια κόντρα επίθεση με τον Κρητικό (MVP του αγώνα), που πήρε την μπάλα κάτω από την μεσαία γραμμή, έβγαλε τον Boumal απέναντι από τον Κολίτση και ο έγχρωμος ποδοσφαιριστής των Ψαχνών πλάσαρε σωστά, και έδωσε το προβάδισμα και τελικά την νίκη στην ομάδα της Εύβοιας. Για το υπόλοιπο του παιχνιδιού , ο Ηρακλής παίζοντας έξυπνα και κλείνοντας τους χώρους, κατόρθωσε να πάρει τη σημαντική αυτή νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου