Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μεγάλες στιγμές έζησε το Προκόπι

Μεγάλες στιγμές έζησε το Προκόπι όπου στέφθηκε και επίσημα πρωταθλήτρια η Δόξα Προκοπίου.

 Ακόμη και οι ουρανοί άνοιξαν σήμερα συμμετέχοντας στην γιορτή της Δόξας της ομάδας θρύλου της Εύβοιας που κρατά σε σταθερή πορεία ο μεγάλος Απών αλλά παρόν στις καρδιές όλων Θρύλος του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου Ηλίας Κουτσουφλάκης. Μια γιορτή που ξέρουν όλοι στο Προκόπι ότι ο Ηλίας ήταν, είναι και θα είναι για πάντα εκεί. Και αφού ο ίδιος είχε πει ότι σε όποια κατηγορία κι αν είμαστε μπάλα παίζουμε τα παιδιά της Δόξας φρόντισαν στο φετινό πρωτάθλημα να ανεβάσουν την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας. 
Η γιορτή φιέστα παρά την συνεχή βροχή ξεκίνησε με φιλικό στο γήπεδο Ηλίας Κουτσουφλάκης ανάμεσα στους παλαίμαχους της Δόξας και την φετινή Πρωταθλήτρια. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρατάχθηκαν οι παίκτες από την δεκαετία του 80 με τις δυο παρουσίες την περίοδο 98-99 & 2003-2004 στην Δ' Εθνική  και αντίπαλος της η φετινή Δόξα Προκοπίου που επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην Α' κατηγορία. Διαιτητές της συνάντησης δυο παλιές σφυρίχτρες της Εύβοιας, οι κ πικραμένος και Λαφαζάνης και ο εν ενεργεία διαιτητής κ Παπακυριάκος. Για την ιστορία να αναφερθεί το αποτέλεσμα του αγώνα 2-4 πέρ όλων. 


Με την ομάδα των παλαιμάχων της Δόξας συμμετείχαν και αγωνίστηκαν οι :
 Μιχαήλ, Μουρτζάκης, Μπαλατσός, Μακρής, Κουτσουφλάκης Γ, Σταμούλος, Βλαντής, Σταθαράς Κ, Λιαγκάκης, Κουτσουφλάκης Π, Βλαχογιάννης, Πριόνας Σπ. Λιάρης, Γεωργάκας, Παλιοβρυσιώτης, Αργίτης, Καρατζάς, Αντωνίου, Παριάρος, Κουτσουφλάκης Γ του Ηλ, Μπαλατίνος, Καρατσώλιας.

Μετά την λήξη του φιλικού ήρθε η ώρα της αναγνώρισης, η ώρα της στέψης. Πρώτα απονεμήθηκε κύπελλο στους πρωταθλητές από τον Δήμαρχο Λίμνης-Μαντουδίου -Αγίας Άννας κ Ανέστη Ψαρό εκ μέρους της Δημοτικής αρχής.
Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στους πρωταθλητές από τα μέλη της ΕΠΣ Ευβοίας και βέβαια η μεγάλη στιγμή της απονομής του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευβοίας κ Γιάννη Παπακωσταντίνου. 
Και τα πανηγύρια άρχισαν από την στιγμή ο αρχηγός της Δόξας Γιάννης Κουτσουφλάκης και ο Γιώργος Κουτσουφλάκης παρέλαβαν και σήκωσαν στον ουρανό του Προκοπίου το κύπελλο του πρωταθλήματος. Εκεί που το περίμενε και το χάρηκε και ο μεγάλος Πρόεδρος Ηλίας Κουτσουφλάκης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου