Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΕΡΕΤΡΙΑ: Η καλή μέρα από τη... διοίκηση φαίνεται!

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Απόλλων Ερέτριας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Γήπεδο της Ερέτριας. Αφού διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία της Γενικής Συνέλευσης, εξελέγησαν ομόφωνα ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ο κ. Κόλιας Ιωάννης και Γραμματέας ο κ. Ζάχος Δημητριάδης.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου και ο προϋπογισμός για τη νέα περίοδο, τους οποίους η Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα, ενώ υπήρξε διαλογική συζήτηση και ακούστηκαν απόψεις μελών για πολλά θέματα του Απόλλων Ερέτριας. Ακολούθησε η εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής και στη συνέχεια η εκλογή για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. σύμφωνα με την οποία εξελέγησαν οι:
Ευάγγελος Τσώκος, Αντρέας Αθανασόπουλος, Αλεξάνδρα Λαϊνά, Πέτρος Κυριαζής, Κων/νος Δενδρινός, Παναγιώτης Σταματούκος, Ελευθέριος Ζαρκίνος-Πλατής. Στην Εξελεγκτική Επιτροπή ψηφίστηκαν οι: Κων/νος Τσολάκος, Ηλίας Δασκαλάκης, Αναστάσιος Βαλκάνος. Σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου θα συνέλθουν σε συνεδρίαση τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου