Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΓΣΧ: Μεταγραφικός ...απολογισμός!

Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοίκηση του Γυμναστκού Συλλόγου Χαλκίδας με σκοπό την ενημέρωση των Χαλκιδέων φιλάθλων, σχετικά με τον τρόπο που κινήθηκε και κινείται αυτή την περίοδο σε ότι έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τη στελέχωση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν στη Γ' Εθνική. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΓΣΧ αναφέρει τα εξής:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλκίδας, πραγματοποίησε τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις και συμφωνίες με παίκτες, και δημιούργησε ένα πολύ δυνατό ρόστερ, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο της στην Β' Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Μετά απο αρκετό καιρό, διαβουλεύσεων και επαφών, και με απόλυτα συντονισμένη και οργανωμένη συνεργασία του προπονητή Δημήτρη Λιόγα, του μάνατζερ της ομάδας και των Διοικούντων, η ομάδα του Γυμναστικού στελεχώθηκε σε ένα πολύ καλό σημείο μέχρι αυτή τη στιγμή με παίκτες που δείχνουν με την αξία και την ποιότητά τους ότι δημιουργούν ένα σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.
Σκοπός του προπονητή ήταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της περυσινής ομάδας, και να προστεθούν παίκτες  και νέοι αλλά και έμπειροι , ώστε να δημιουργηθεί ένα ρόστερ ικανό, να πρωταγωνιστήσει για την άνοδο στην Β Έθνική.
Κατ'αρχήν συμφώνησαν με την ομάδα οι βασικοί συντελεστές , της περυσινής επιτυχημένης χρονιάς, στην Γ' Εθνική, δηλαδή οι δύο αρχηγοί της ομάδας πλέον ο Άγγελος Καπελέρης  του οποίου η μετεγχειριτική κατάσταση εξελίσσεται παρα πολύ καλά , και ο Θανάσης Κατσούλας οι οποίοι ήταν απο τους βασικούς περυσινούς συντελεστές.
Ο Κώστας Μπακάμης,  ο Κώστας Γεροντίτης, μαζί με τον αειθαλή Θανάση Πούλο οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις αγωνιστικές τους υπηρεσίες ακόμη μιά χρονιά στον σύλλογο.
Επίσης ο "μικρός" Γιώργος Αγγέλου ο οποίος δείχνει φέτος, να αποκτά την προτίμηση του προπονητή του για θέση βασικού play maker στην ομάδα.
Απο τις περυσινές μεταγραφές, θα συνεχίσουν στην ομάδα ο Νίκος Κηρύκος , και ο Γιώργος Σαμουρέλης, ο οποίος είχε πολλές προτάσεις απο άλλες ομάδες Εθνικών κατηγοριών, αλλά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Χαλκίδα.
Πολύ κοντά σε συμφωνία για να συνεχίσουν ακόμη μιά χρονιά την συνεργασία τους με τον Γυμναστικό είναι και ο Μίλαν Γέρεμιτς , αλλά και ο Δήμος Φωτίου.
Ο μόνος που σίγουρα δεν θα συνεχίσει είναι ο Μάκης Γεωργίου ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρρα του στην Μεταμόρφωση Βόλου αφού  μετακόμισε ούτως ή άλλως μόνιμα στον Βόλο.
Ακόμη μέχρι τώρα η ομαδα του Γυμναστικού έχει κάνει και τέσσερις ακόμη μεταγραφές παικτών, νέων σε ηλικία αλλά ταυτόχρονα και έμπειρων αφού έπαιξαν σε εθνικά πρωταθλήματα.
Αυτοί είναι ο Χαλκιδαίος Αλέξης Πανταζής πρώην παίχτης της ΑΓΕΧ και πέρυσι της Κύμης, 21 ετών, ο οποίος έχει ύψος 1.91 και παίζει στις θέσεις 1 και 2 , ο Παναγιώτης Δημάκος , επίσης απο την Χαλκίδα, 22 ετών , με ύψος 1.96, ο οποίος αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στην Ολυμπιάδα Πατρών στην Α2 , στις θέσεις 3 και 4, ο Δημήτρης Σωτηρίου, 21 ετών , και ύψος 1.94 , ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 και περυσι αγωνίστηκε με το Αιγάλεω στην Β΄Εθνική.
και τέλος ο μικρός Τίμος Κωνσταντόπουλος, 19 ετών με ύψος 1.98 ο οποίος προέρχεται απο τον Φιλαθλητικό Χαλκίδας και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5.
Οι επόμενες κινήσεις του Γυμναστικού θα έχουν να κάνουν με την ενίσχυση 2 έμπειρων παικτών απο Α2  ή Α1 έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το δυναμικό και πλήρως ανταγωνιστικό ρόστερ της ομάδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου