Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Α2 ΕΠΣΕ/16Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Στους +3 βαθμούς η ψαλίδα της κορυφής!

Κατά τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Δύστου ο Νηλέας Νεοχωρίου, αφού η ισοπαλία των δεύτερων στα Κόσκινα απομάκρυνε στους +3 τους πρωτοπόρους.
Επίσης σπουδαία νίκη εκτός έδρας πέτυχε και το Ληλάντιο στην Κάρυστο κι ανέβηκε στην 4η θέση, απέχοντας μόνον έναν βαθμό από την ισχυρή Σκύρο.
Εύριπος και Μαρμάρι πέτυχαν νίκες χρυσάφι, εκτός με Κονίστρες και ΑΕΚ Χαλκίδας αντίστοιχα, ενώ η Αυλίδα παραχώρησε ισοπαλία στον Ελλήσποντο.

Νέα δοκιμασία εν των μεταξύ περιμένει τον Δύστο, αυτό το Σαββατοκύριακο που ταξιδεύει στην Σκύρο, ενώ ευνοείται και πάλι το Νεοχώρι που υποδέχεται την Αν. Ευρίπου. Δύσκολη έξοδο για το Ληλάντιο στα Κόσκινα που αποδεικνύονται απ’ τις δυσκολότερες έδρες, ενώ ο Ελλήσποντος πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα κόντρα στον Αμαρυνθιακό που κινδυνεύει και θα αντιδράσει, στοχεύοντας τουλάχιστον στον έναν βαθμό.
Απ’ τις πιο αμφίρροπες προβλέπεται, λοιπόν, η εξέλιξη της 17ης αγωνιστικής που θα επηρεάσει σημαντικά την πορεία των περισσότερων ομάδων, ειδικότερα αυτών που οι στόχοι τους έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν όσο μειώνονται τα παιχνίδια που απομένουν.

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΥΒΟΙΚΑ ΣΠΟΡ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου