Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ανεγκέφαλοι ψιθυριστές


Αν η κακή εμφάνιση στον Θρασύβουλο έδωσε λαβή για σειρά μεμονωμένων σχολίων στα γνωστά στέκια της αμείλικτης ψαχνιώτικης κριτικής, η ήττα στον Φωκικό αναθέρμανε σε επικίνδυνο βαθμό τις επικρίσεις που έφτασαν σε σημείο να αμφισβητούν και τα δεδομένα αποδεκτά. Το τι δεν ακούστηκε την εβδομάδα που πέρασε. Απ’ το ότι οι μεταγραφές εξ αρχής υπήρξαν δαπανηρές στην ακαταλληλότητά τους έως και την τακτική Πριόνα που δεν τροφοδοτεί τους επιθετικούς ώστε να σκοράρουν. Οι εκτός νυμφώνος-επιλογής τους να μένουν εκτός-επικριτές κάθε θετικού βήματος της ομάδας τους εκτός μεμψιμοιρίας έχουν να επιδείξουν και απροκάλυπτο φθόνο.

 Οι αδέκαστοι!
 Επειδή ο Ηρακλής θα έπρεπε από ομάδα να μεταμορφωθεί σε τρένο υπερσιβηρικό και να πάρει σβάρνα ομάδες και πρωταθλήματα μέσα σε 24 μήνες απ’ την ανάκαμψή του.
Δεν έχουν χρόνο, βλέπετε, να σκεφτούν οι αδέκαστοι ότι η ομάδα αυτή μέσα σε χρόνο ανύποπτο άλλαξε κάθε δεδομένο σε πανελλαδικό επίπεδο κι έκανε το όνομα του τύπου τους να συζητείται σε κύκλους Α’ Εθνικής. Θεωρούν τα πάντα σαν φυσικό επακόλουθο, ξεχνώντας τα τριάντα χρόνια ταλαιπωρίας από το τοπικό στο ερασιτεχνικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου