Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Α2 ΕΠΣΕ/17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Δυναμώνουν οι κόντρες στον Βορρά!

Μόνος πρώτος βρέθηκε ο Παντριαδικός, αφού η Δόξα Προκοπίου αναγκάστηκε να αναβάλλει το παιχνίδι της στο γήπεδο της Άτταλης. Βέβαια, η ομάδα του Β. Ζέρβα κατάφερε στο γήπεδο της Στενής να ανταποδώσει την φιλοξενία της Ένωσης Διρφύων με μισή ντουζίνα γκολ, πράγμα που δείχνει την σοβαρή προσπάθεια των φιλοξενούμενων σε ότι αφορά την υπόθεση τίτλος.
Πολλά γκολ, τέσσερα συνολικά στο γήπεδο της Ιστιαίας, όπου η Ακαδημία υποδέχθηκε και σάρωσε την Σκεπαστή. Από εκεί και πέρα σοβαρό βήμα για καλύτερη συνέχεια έκανε ο ΠΑΟ Πολιτικών, νικώντας δύσκολα τον Αστέρα Βατώντα, που αντιστάθηκε σθεναρά. Με αυτή τους τη νίκη οι «κυανοκίτρινοι» του πρώτου ομίλου της Α2 ανέβηκαν αισθητά στην βαθμολογία. Στο ντέρμπι του Βορρά η γηπεδούχος Αιδηψός υπερίσχυσε της ΑΕΚ Ν. Πύργου, όπως και οι Καθενοί στην έδρα της κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ουραγού Ακράτητου.
Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής ο Πισσώνας που παραχώρησε «Χ» χθες στον Ατρόμητο αντιμετωπίζει σε τοπικό ντέρμπι τους φιλόδοξους Καθενούς, σε ένα ματς σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας και για τους δύο, ενώ στο άλλο ενδιαφέρον ματς του Ακράτητου Κεχριών με την Ένωση Διρφύων, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες.
Δοκιμάζονται στην Τριάδα τα Πολιτικά και στον Ν. Πύργο η Ιστιαία την ίδια ώρα που η Δόξα Προκοπίου θα φιλοξενείται στην Σκεπαστή. Οποιαδήποτε κι αν είναι η εξέλιξη πάντως στο αποτέλεσμα και των 7 παιχνιδιών η βαθμολογία θα αλλάξει ριζικά μορφή.

ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΥΒΟΙΚΑ ΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου