Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πήρε αυτο που ήθελε.Α.Ο.Ν.Αρτάκης - ΑΕ Ιστιαίας 0 - 0.

Στο γήπεδο του Βατώντα διεξήχθη ο επαναληπτικός αγώνας του 1ου ημιτελικού κυπέλλου μεταξύ Αρτάκης και ΑΕ Ιστιαίας. 
Δυνατό παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και χωρίς γκολ που είναι η μετουσία του ποδοσφαίρου. Η ομάδα της Αρτάκης χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά πότε η αστοχία των ποδοσφαιριστών της και πότε η ικανότητα του τερματοφύλακα Καρατσόλια άφησαν την ομάδα του Παναγιώτου στο στείρο 0 - 0. 
Παρ' όλα αυτά η Αρτάκη πήρε το εισητήριο για τον τελικό(θα αντιμετωπίσει τον Ταμυναικό), αφού στο 1ο παιχνίδι είχε επικρατήσει της Ιστιαίας με 2 - 1 .Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα της Αρτάκης ''άγγιξε'' το γκολ στο 26' με την κεφαλιά του Κάραλη να βρίσκει στο δοκάρι και στο 42'με τον Γκούρλα απέναντι από τον Καρατσόλια να σουτάρει άουτ. Στο 2ο ημίχρονο και στο 51΄πάλι ο Γκούρλας από το σημείο του πέναλτι πλασάρει χλιαρά για να απομακρύνει ο Καρατσόλιας. Στο 65 και 72' δύο φάσεις για την Ιστιαία με (Περήφανο και Βασιλείου), τα σούτ των οποίων μπλόκαρε εύκολα ο Γκόγκος.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 75 και ανήκε στην Αρτάκη. Ο Φωτιάδης δέχθηκε την κάθετη πάσα του Γκάβαλη και έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο Καρατσόλιας με όμορφη προσπάθεια έδιωξε σε κόρνερ.
 Α.Ο.Ν.Αρτάκης(Παγώνης) 
Γκόγκος, Βλάχος, Φωτιάδης, Ζαχαριάς(Ευσταθίου), Καμάρας, Κάραλης, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος, Ρούσσος, Γκούρλας, Μαστροκώστας, Γκάβαλης. 
Α.Ε Ιστιαίας(Σπίντζος)
 Καρατσόλιας, Περήφανος, Βασιλείου, Δαρζέτας (Τούσερτ), Αντωνίου,(Περήφανος Γ), Στεργίου, Πολίτης, Δαρζέτας Δ, Ανέστης, Δέσπος, Γοργομάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου