Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Με εξαιρετική απόδοση ο ΑΟ Κύμης πήρε την νίκη από τα αήττητα στο πρωτάθλημα Λευκάδια Νάουσας 1-0 το τελικό σκορ.


Σπουδαία νίκη αλλά και σπουδαία απόδοση για τον ΑΟ Κύμης που πήρε την νίκη επί των Λευκαδιών Νάουσας με 1-0 στο Δημ. Γήπεδο Κύμης.Από το πρωτο λεπτό οι παίκτες του Βαγγ. Ντόβολη μπήκαν δυνατά στον αγώνα, πίεσαν τα Λευκάδια αλλά προσέκρουσαν στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων.

Δύο οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου για την Κύμη στο 1' με τον Τσομπάνη να σουτάρει δυνατά και την μπάλα να φεύγει αλάχιστα άουτ και στο 10' δυνατό πλασέ του Γεωργουδάκη μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Στο 37' ακυρώθηκε γκολ της Κύμης με υπόδειξη οφ σάιτ.
Από την άλλη πλευρά τα Λευκάδια περιορίστηκαν σε αμυντικό ρόλο και δεν επισκέφθηκαν την εστία του Πάππου.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδουχοι μπήκαν δυνατά, στο 48' σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Δήμου μπλόκαρε στην γωνιά του ο Παπαδόπουλος, στο 50' ο Τσομπάνης βρέθηκε μόνος του αλλά πλάσαρε πάνω στον Παπαδόπουλο που έσωσε την εστία του , ενώ στο 52' σέντρα του Γεωργουδάκη και δυνατό πλασέ από πλάγια του Τσομπάνη γράφει το 1-0. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι που είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι ανοίχτηκαν βγήκαν μπροστά και ισορρόπησαν τον αγώνα. Στο 68' σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ Σιμηχαλίδη έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ που ήταν η μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 71' πλασέ του Φαρούκ έγλειψε το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου και στο 91' μακρινό σουτ του Δήμου έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 94' για έντονη διαμαρτυρία αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη ο Έξαρχος των Λευκαδίων.

Καλή η διαιτησία του κ Κρητικού και των βοηθών του κ Τριάντου & Κόκκαλη του συνδέσμου Μαγνησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου