Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Αυτό που ήθελε το πήρε. ΑΟ Χαλκίς- Αμπελωνιακός 2-0

Αυτό που ήθελε το πήρε για ακόμα μια αγωνιστική η ομάδα της Ευβοίας εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την έδρα της
,η όποια αποτελεί το κάστρο της στη μεγάλη προσπαθεια που κανει για την παραμονή στην κατηγορία . Ο προπονητης της Χαλκίδας ευτύχησε να έχει γεμάτη τη φαρέτρα του πριν το ματς καθώς για πρωτη φόρα ντεμπουτάρισε σήμερα στην ενδεκάδα ο Μάριος Σεγκος,ο όποιος με τη παρουσια του και μόνο θα λέγαμε οτι φόβισε και με το παραπανω τους αντίπαλους.
 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και πήραν τον έλεγχο απο την αρχή.Στο 10ο λεπτο μάλιστα θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ αλλά ο κεραυνός του Γκαρανη εξω απο τη μεγάλη περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τρουκη. Πεντε λεπτα αργότερα η υπεροχή της Χαλκίδας καρποφόρησε καθώς ο Ευσταθίου με ψυχραιμο πλάσε μέσα απο τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0. Ο Βαλκανος εκτέλεσε ενα φάουλ απο δεξια στο υψος της μεγαλης περιοχης ο Τρουκης έκανε την άστοχη εξοδο,έχασε τη μπάλα ,η όποια κατέληξε στο σκορερ και δε δυσκολεύτηκε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Νεο Κάλο σουτ είχε ο Γκαρανης στο 17' άλλα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

 Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι Ευβοιωτες έκαναν δυο τα τέρματα τους με το Βαλκανο. Ο Σεγκος στο χώρο του κέντρου έδωσε στο Βαλκανο αυτός με τον ωμό τροφοδότησε το Γκαρανη ,ο οποίος πέταξε αμέσως τη Μπαλά στο κενό χώρο οπου ο σκορερ κέρδισε στο σπριντ τους σέντερ μπακ του Αμπελωνιακου και αφού πέρασε και το τερματοφύλακα έσπρωξε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία κανοντας έτσι το 2-0. Η Χαλκίδα συνέχισε να έχει τον ελέγχο και να επιτίθεται κατα κύματα  και θα μπορούσε να έχει κανει τρια τα τέρματα της στο 45' το πλάσε του Βαλκανου υστερα απο το 1-2 με το Σεγκο έστειλε τη Μπαλά άουτ. Η ληξη βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν πετύχει το στοχο τους και τους φιλοξενούμενους να δικαιολογούν με τη παρουσια τους στο πρωτο μέρος τη βαθμολογική τους θέση.Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε παλι τη Χαλκίδα να επιτίθεται άλλα παλι ο Βαλκάνια δε κατάφερε να νικήσει το Τρουκη στο 47ο λεπτο. Απο το 55' όμως η Χαλκίδα έδωσε χώρο στον Αμπελωνιακο και προσπαθουσε με αντεπιθέσεις να πετύχει και άλλο τέρμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το δεύτερο μέρος να μην έχει ενδιαφέρον και να είναι ιδιαιτέρα ανιαρο. Αλλά αυτό που ήθελε η ομάδα της Ευβοίας το είχε πετύχει απο το πρωτο μέρος και στο δεύτερο κανοντας συντηρηση κράτησε εύκολα το υπέρ της αποτέλεσμα . Τελευταία φαση καταγράφεται στο 88' οτάν ο Κολιόπουλος απο Πόλυ πλεονεκτική θέση δεν έπιασε το πλασέ όπως θα ήθελε για κανει το 3-0. Η ληξη βρήκε τη Χαλκίδα να πανηγυρίζει παλι εντος έδρας μια ακόμα σπουδαία νική.

ΑΟ Χαλκίς:(Τοκπασιδης)
 Ντουμανης, Πετσης, Τσατσαρωνης, Καραμπάς, Κήρυκος (67' Ναουμιδης), Ευσταθίου, Ταυταριδης, Βαλκανος, Σεγκος (75' Κωνστανταγκας), Τσαλμας (83' Κολιόπουλος), Γκαρανης

ΑΟ Αμπελωνιακος: 
Τρουκης, Γκαμπετας, Ρόκκα (70' Συκιώτης), Πολύζος, Μεζινι (80' Μαυρίδης), Κουρο, Νάστας, Μπίκος, Κακαβιτσης, Αλεξανδρής, Παπανδρέου (55' Τζαρτζιανης)
Διαιτητές: Γαβριλης-Ταμαλης-Χαλιασος
Ρεπορτάζ: Διακομοπουλος Γιώργος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου