Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Στον Ταύρο, και συγκεκριμένα στο γήπεδο ΄΄Σπύρος Γιαλαμπίδης΄΄ ο Φωστήρας φιλοξένησε τον Ηρακλή Ψαχνών

Στον Ταύρο, και συγκεκριμένα στο γήπεδο ΄΄Σπύρος Γιαλαμπίδης΄΄ ο Φωστήρας φιλοξένησε τον Ηρακλή Ψαχνών 
στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής για τη Φούτμπολ Λιγκ κατηγορία. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να μπουν στην τετράδα και να διεκδικήσουν την άνοδο στη Σουπερ Λιγκ με τους φιλοξενούμενους να βολεύονται και με την ισοπαλία. Τελικά στο 94΄ ο Φωστήρας πήρε τη νίκη με γκολ του Τασουλή και οι φίλοι του ΄΄Φονέα των γιγάντων΄΄, που το είχαν κατακλύσει, πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Με σκυμμένο κεφάλι όμως δεν έφυγαν  ούτε οι φιλοξενούμενοι, καθώς ενώ λύγισαν μόλις δέχτηκαν το γκολ και έπεσαν στο χορτάρι, τα ευχάριστα νέα ήρθαν από το Αίγιο μιας και ο Παναιγιάλειος έμεινε στην ισοπαλία με την Επισκοπή (1-1), και οι φιλοξενούμενοι μόλις το έμαθαν πανηγύρισαν σα να κέρδισαν.

Το αποτέλεσμα? ΚΑΙ ο Ηρακλής ΚΑΙ ο Φωστήρας μπήκαν στις προνομιούχες θέσεις, αφήνοντας εκτός την ομάδα του Αιγίου.
Το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο καθώς οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν καλά τους χώρους στο Φωστήρα, και οι μεν γηπεδούχοι με μεγάλες μπαλιές και με στημένες φάσεις προσπάθησαν να απειλήσουν. Το ημίχρονο τελείωσε με την αγωνία να είναι στο κατακόρυφο από 2500 χιλιάδες φίλους του ποδοσφαίρου, ανάμεσα τους και 250 φίλοι του Ηρακλή Ψαχνών.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση και με δύο καλές ευκαιρίες του Μπουμάλ και του Ντάνιελ, με σουτ μέσα από την περιοχή απείλησαν. Οι ΄΄κιτρινόμαυροι΄΄ πίεζαν όλο και περισσότερο την εστία του Αθανασόπουλου με βαθιές μπαλιές και γεμίσματα. Στο 94΄ έγινε η φάση που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Λεοντίου σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Τζανής έδιωξε πάνω στη γραμμή, σε κόρνερ. Ο Λεοντίου ανέλαβε την εκτέλεση, η άμυνα του Ηρακλή αδράνησε και ο Τασουλής με κοντινό πλασέ έδωσε τη νίκη και την είσοδο στα πλέι οφ.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Γράφας, αλλά η είσοδος στα πλέι οφ ήταν ένας πρωταρχικός στόχος για την ομάδα που πραγματοποιήθηκε.

Αναλυτικά η βαθμολογία της τετράδας για το Νότιο όμιλο.

Ολυμπιακός Β.    56
ΑΟ Χανιά            48
Φωστήρας          46
Ηρακλής Ψ.        44

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζήλος Αθ., Παπαδημητρίου Χρ., Καραμπούλας Θεοδ. (ΛΑΡΙΣΑ)
Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)


ΦΩΣΤΗΡΑΣ (ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΪΣΕΝ) ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ΑΧΗΜΑΣΤΟΣ, ΓΚΙΝΟ(68΄ ΤΕΓΟΥΣΗΣ), ΚΑΚΑΡΑΣ, ΛΥΡΑΣ, ΜΑΚΡΙΔΗΣ(68΄ ΛΕΟΝΤΙΟΥ), ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ, ΣΕΧΟΛΑΡΙ(85΄ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΣΜΥΡΛΗΣ, ΤΑΣΟΥΛΗΣ, ΖΙΑΜΠΑΡΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (ΘΩΜΑΣ ΓΡΑΦΑΣ) ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ. ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΣ, ΤΖΑΝΗΣ, ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΣΙΜΟΤΖΙ, ΓΚΕΜΙΣΗΣ(45΄ ΝΤΑΝΙΕΛ), ΤΣΟΥΤΣΗΣ(62΄ ΝΤΕΛΕΚΟΣ), ΜΠΟΥΜΑΛ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ(85΄ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου