Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Φτωχό σκορ αλλά εξαιρετική απόδοση για τον ΑΟ Κύμης

Φτωχό σκορ αλλά εξαιρετική απόδοση για τον ΑΟ Κύμης που για 90' έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες και χειροκροτήθηκε για την απόδοση του.
 
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να επιβάλουν τον ρυθμό τους και στο 5' χάθηκε η πρώτη ευκαιρία με τον Μπουρούς να πλασάρει και τον γκολκίπερ του Αχιλλέα να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ. Στο 13' η Κύμη άνοιξε το σκορ όταν ο Μπουρούς δέχθηκε μπαλιά πίσω από την άμυνα του Αχιλλέα και με ψηλοκρεμαστό βολέ την έστειλε στα δίχτυα. 
Στο 21' σέντρα του Μπαρκώση , κεφαλιά του Μπουρούς ελάχιστα άουτ, ενώ στο 34' νέα ευκαιρία σε πλασέ του Μπουρούς που έδιωξε με τα πόδια ο Κουτσούμπας σε κόρνερ. Από πλευράς φιλοξενουμένων στο πρώτο μέρος είχαμε την εκτέλεση δυο φάουλ στο 18' και στο 32' εύκολη λεία για τον Πάππο.
Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό με την Κύμη να επιτίθεται κατά κύματα και οι του Αχιλλέα να αμύνονται σθεναρά. Έξι ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο Β' μέρος στο 46' με τον Μήτρου να πλασάρει από καλή θέση άουτ, στο 48' με τον Καρλή να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του και να επιχειρεί δυνατό σουτ που κατέληξε ελάχιστα άουτ, στο 72' κεφαλιά του Γεωργουδάκη να φεύγει ελάχιστα άουτ, στο 79' ο Φλιούκας έβγαλε τέτ-ατετ τον Τσιάτσιο που αστόχησε, στο 81' πλασέ από κοντά του Μπουρούς έξυσε το δεξί κάθετο δοκάρι, στο 86' εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπαρκώση έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ και στο 89' δυνατό γυριστό σουτ του Μήτρου ελάχιστα άουτ. Για τον Αχιλλέα Δομοκού μια μόνο φάση στο 91' σε εκτέλεση φάουλ που απέκρουσε εύκολα ο Καρατζάς και στην συνέχεια ο διαιτητής σφύριξε την λήξη που βρήκε νικητή τον ΑΟ Κύμης με το φτωχό μεν 1-0 αλλά με πολύ καλή απόδοση. 
  Πολλά χειροκροτήματα για τον Μπουρούς και τον Καρλή που είδαν οι φίλαθλοι για πρώτη φορά φέτος να αγωνίζονται σε όλη την διάρκεια του αγώνα και είχαν εξαιρετική απόδοση, χωρίς βέβαια να υστερήσουν και οι υπόλοιποι.

ΑΟ Κύμης        Βαγγ. Ντόβολης
Αχιλλέας Δομοκού      κ Κολομητρούσης
Πάππος
Κουτσούμπας
Καρλής
Τσιλίκας
Μπαρκώσης
Αναστασίου ( 81' Αδάμου)
Καρατζάς
Καλαμάτας
Τσικτσίρης
Μπατής
Κοκκάλας
Πέδρο
Τσιάτσιος
Κατσαδούρος( 71' Φραταράκου)
Ανέστης ( 59' Φλιούκας)
Ράπτης
Γεωργουδάκης
Ζαχαράκης
Μήτρου
Μαλισόβας
Μπουρούς ( 87' Αλμπάνης)
Καντού
>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου