Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μεγάλες στιγμές ζει το Προκόπι. Η Δόξα επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια

Μεγάλες στιγμές ζει το Προκόπι. Η Δόξα επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά και την σημερινή
εκτός έδρας νίκη της επί της Κηρίνθου με 3-0. 
Τα πανηγύρια έχουν ήδη αρχίσει για το μεγαλείο της φετινής Δόξας Προκοπίου. 
 Η δόξα κατάφερε να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα καθώς απο σήμερα με το εύκολο πέρασμα της απο την γειτονική Κήρινθο κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και διοίκηση παίχτες και προπονητής αρχίζουν απο σήμερα να σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά στα μεγάλα σαλόνια της Α κατηγορίας,στην απέναντι πλευρά τα συναισθήματα που επικρατούν είναι η απογοήτευση και ο βαθύς προβληματισμός καθώς όσο πλησιάζει η ώρα που θα ηχήσει η κόρνα της λήξης του πρωταθλήματος και η ομάδα της Α.Ε.Κ. δεν λέει να απομακρυνθεί απο την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Γεωργοσόπουλο και μετά απο λίγα λεπτά οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη ουσιαστικά επίθεση έκαναν το 0-1 με τον Μουργκογιάννη στο 19 μέχρι να πάνε οι ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου η ΑΕΚ έκανε φιλότιμες προσπάθειες ώστε να βρεί το γκολ της ισοφάρισης αλλά  χωρίς επιτυχία.Την χαριστική βολή την έδωσε ο Κουτσουφλάκης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου,ετσι για την ιστορία το σκορ έκλεισε ο Σιγανός στο 67.
Μετά την λήξη του αγώνα ο Αντιπρόεδρος της Δόξας Δημ. Νάνος δήλωσε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του μεγάλου Προέδρου Ηλία Κουτσουφλάκη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου