Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Οι Ψαχνιώτες με την σημερινή νίκη είναι με το ένα πόδι στα play off


Την πιο ιστορική και σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα ο Ηρακλής απέναντι στον Παναιγιάλειο μέσα στο Αίγιο με το ευρύ σκορ 0-3.
Οι Ψαχνιώτες με την σημερινή νίκη είναι με το ένα πόδι στα play off ανόδου της Β' Εθνικής.Η ομάδα της Εύβοιας από πολύ νωρίς έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2΄ λεπτό προηγήθηκε στο σκόρερ με τον Οχάτζα με κεφαλιά 0-1.
Το φίλμ του αγώνα
10?: Σε δυνατό σου του Νάστου έξω από την περιοχή, ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
17?: Σε απευθείας φάουλ του Νάστου, η μπάλα πέρασε άουτ.
36?: Σε σουτ του Κρητικού, μπλόκαρε εύκολα ο Ανδρούτσος.
38?: Σε σουτ του Παληγεώργου, ο Ανδρούτσος απόκρουσε.
40?: Σε απευθείας φάουλ του Νάστου, η μπάλα πέρασε άουτ.
55?: Σε σουτ του Κοιλιάρα, μπλόκαρε την μπάλα ο Αθανασόπουλος.
61?: Σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μπουμάλ έβγαλε την μπαλιά για τον Τσιμόντζι, ο οποίος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2).
85?: Ο Τσιμόντζι με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας του (0-3).
Παναιγιάλειος: Νικος Κουρμανάς
Ανδρούτσος, Σανδραβέλης (35?  Σταμογιάννος), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης (70? Σκαρτσίλας), Νάστος, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος (62? Κατσικόκερης), Μπούνας, Μπουρλάκης, Ατματσίδης
 Ηρακλής Ψαχνών: Θωμάς Γράφας
Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Καλαϊτζίδης (59? Μπακομήτρος), Παλαιολόγος, Τσιμόντζι, Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Κρητικός, Τσούτσης (76? Νικολόπουλος), Οχάντζα (82? Γκεμίσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου