Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σπουδαία εμφάνιση του ΑΟΝ Αρτάκης μέσα στην Τρίπολη

Σπουδαία εμφάνιση του ΑΟΝ Αρτάκης μέσα στην Τρίπολη που κατάφερε να πάρει την νίκη

 και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνών επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ Τρίπολης.

Στο πρώτο μέρος η Αρτάκη μπήκε δυνατά, επέβαλε τον ρυθμό της και έχασε τρεις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο 6' με τον Καραχάλιο και στο 24' με τον Μακαντάση που από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων δεν κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στον ΑΟ Ν Αρτάκης. Η υπεροχή της Αρτάκης συνεχίστηκε και στο 45' χάθηκε η ευκαιρία του πρώτου μέρους με τον Φωτιάδη από κοντά να πιάνει την κεφαλιά και τον Κοκκινάκη να σώζει την εστία του.

 Με το 0-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια με την Αρτάκη να χάνει τρεις μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανοίχτηκαν με σκοπό να πιέσουν και η Αρτάκη βρήκε την ευκαιρία να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΚ όταν ο Μακαντάσης στο 59' από λάθος της άμυνας πήρε την μπάλα και με δυνατό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα 0-1. Μετά την σέντρα στο 61'οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση βολής αλλά ο Γκόγκος είπε όχι σώζοντας την εστία του. Η σπουδαία εμφάνιση της Αρτάκης συνεχίστηκε και μετά  το 60' και στο 68' ο Μακαντάσης από το ύψος του πέναλτι θα παραβιάσει για δεύτερη φορά την εστία του Κοκκινάκη 0-2. 


Η ομάδα της Αρτάκης έχασε κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον ΑΟ Ν Αρτάκης να παίρνει την νίκη με 2-0 και την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, όπου θα ταξιδέψει στο Άργος την ερχόμενη Τετάρτη  να αντιμετωπίσει τον Ερμή Κιβερίου που συνέτριψε 4-1 τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου στο ΔΑΚ Λέρνας.

ΑΕΚ Τρίπολης: Κοκκινάκος, Μανδρώνης, Ζαχαρόπουλος (56’ Ψύλλας), Σπανάκης, Καπόγιαννης, Αναστασόπουλος, Δρόσος (87' Παρασκευόπουλος), Λιακόπουλος, Μπέλτσος, Τερζής, Κατσαρός.
Α.Ο.Ν. Αρτάκης: Γκόγκος, Γκούρλας, Κιούσης (62’ Ρούσσος), Ζαχαρίας, Φωτιάδης, Καραλής, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος (90'+1' Τσεβάς), Μαστροκώστας (88' Ευσταθίου), Μακαντάσης, Γκάβαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου