Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΟΧ ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΗΒΑΙΟΥΣ (4-2)


Το …ξύπνημα των
«κυανόμαυρων» θρύλων!..

Μετά τον Λεβαδειακό…ακολούθησε η Θήβα. Οι παλαίμαχοι του ΑΟΧ για ακόμη μία φορά δεν στερήθηκαν επιθετικής δεινότητας και επικράτησαν την περ. Δευτέρα (14/2) των αντίστοιχων της έτερης ομάδας της Βοιωτίας με 4-2 στο Ενωσιακό Κέντρο του Πει Δοκού, σε έναν ακόμη φιλικό αγώνα που διοργάνωσε ο δραστήριος …τελευταία Σύνδεσμος παλαιμάχων του ΑΟ  Χαλκίς. Ο καιρός ήταν ευνοϊκός, η είσοδος ελεύθερη για όσους ήθελαν να δουν από κοντά τους  παλιούς άσσους των δύο γειτονικών ιστορικών ομάδων, που συμμετέχουν στον ίδιο όμιλο της Δ’ Εθνικής (7ο), σε μία ακόμα ποδοσφαιρική ‘’παράσταση’’, στην οποία ωστόσο ο κόσμος γύρισε παντελώς …την πλάτη.
Με φόντο λοιπόν τις άδειες κερκίδες, οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων μπήκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο, είχαν πάθος που εκμηδένιζε τη λιγοστή αντοχή τους και έδειξαν τη λατρεία και τον ‘’έρωτα’’(το επέβαλε άλλωστε και η μέρα!), που έχουν με το άθλημα παρόλο που τα ακμαία ‘’ποδοσφαιρικά’’ χρόνια έχουν περάσει πλέον για αυτούς. Για την ιστορία, τα γκολ του αγώνα για τους παλαίμαχους του ΑΟΧ πέτυχαν οι Δάβρης, με εξαιρετικό σουτ στο 15’(1-0), Κουκουβίνος με κεφαλιά στο 25’(2-0) και Κεραμιδάς, με μακρινό σουτ στο 75’(3-2) και με πλασέ στο 80’(4-2). Για τους ηττημένους, σε έναν αγώνα που δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, Θηβαίους, σκόραραν οι Κουτρούμπας, με πέναλτι στο 50’ (2-1), και Ζυγογιάννης, με σουτ στο 65’(2-2).

 ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Καραγιάννης, Καρατζάς, Ξεφτεράκης, Σταθαράς, Κωνσταντάρας, Δάβρης, Μυστριώτης, Μαστραντωνάς, Μπέτσας, Τοκπασίδης, Αντωνίου, Δανέλης, Ταυταρίδης, Κουκουβίνος, Κεραμιδάς, Κουλούρης, Φούρλης, Παπαδημητρίου.

ΘΗΒΑ: Σταματίου, Βαρσάμης, Μανόπουλος, Κυριάκου, Σταμέλος, Πετίκας, Κουτρούμπας, Μακρυπούλιας, Ρόκας, Φούκας, Ζυγογιάννης, Λυμπερίου, Καραμπιτσάκος, Σακούλης, Σβίγκος.

ΦΩΤΟ: από Χρήστο Γεωργίου…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου