Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΚΡΑ και …ατάκες απ’ την κοπή της πίτας


- «Μην πυροβολείτε τους διαιτητές και το ποδόσφαιρο» ήταν η φράση του Γ. Παπακωνσταντίνου, που απέφερε την απορία …με νόημα του Ρούσου Πανταζή απ’ τον Ολυμπιακό Χαλκίδας: «Ποιος πυροβολεί ποιον, δεν ξέρουμε…».

- «Με ακούτε όλοι;» ήταν η ερώτηση …δια μικροφώνου του προέδρου στην ΕΠΣΕ προς τους παράγοντες, με τον Τάσο Καμαριώτη της Εν. Διρφύων να ξεστομίζει την …ατάκα της βραδιάς: «Αν μιλούσες για καμιά επιχορήγηση, να δεις πως θα σε άκουγαν όλοι!».

- Αν υπάρχουν ερωτήσεις για διάφορα θέματα ή προβληματισμοί ρώτησε κάποια στιγμή ο Παπακωνσταντίνου τους παρευρισκόμενους και ο Ρ. Πανταζής είπε: «Ας μην κάνουμε ερωτήσεις σήμερα που κόβουμε πίτα κι ευχόμαστε, μην χαλάσουμε τη βραδιά!».

- «Μιλάτε για τους γυρολόγους, αλλά για τους …νεολόγους δεν μας λέτε τίποτα!» ήταν η πρώτη …ευρηματική φράση του προέδρου της Προποντίδας Μπάμπη Κουσκούτη, που αναφέρθηκε εύστοχα στα …κακώς κείμενα των διατάξεων και των κανονισμών με τους «μικρούς» και τα όρια ηλικίας, αλλά και τα παράδοξα της χρήσης των αλλοδαπών… «Όλα αυτά απασχολούν και την ΕΠΟ, καθώς είναι φαινόμενα που απασχολούν το σύνολο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου κι αναμένεται να παρθούν αποφάσεις προς αυτή την κατεύθυνση» είπε σε γενικές γραμμές ο πρόεδρος της Ένωσης.

-Με ειρωνικό πλην …εύστοχο τρόπο, ο Τάσος Καμαριώτης απ’ την Εν. Διρφύων είπε κάποια στιγμή για το λόγο και τις απαιτήσεις που πολλές φορές έχουν οι πατεράδες των παιδιών: «Ας τους βάλουμε αναγκαστικά στα Δ. Σ. των σωματείων!»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου