Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χ., ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ

ΑΠΟΝΤΑ σε ποσοστό περίπου 50% ήταν τα σωματεία της κεντρικής Εύβοιας, των Δήμων Χαλκιδέων και Διρφύων – Μεσσαπίων, στην κοπή πίτας που πραγματοποίησε, μετά απ’ αυτές σε Νότια και Βόρεια Εύβοια, η ΕΠΣΕ. Η όλη εκδήλωση έλαβε χώρα την περ. Τετάρτη (16/2) στο ξενοδοχείο «Πέλαγος», όπου συγκεντρώθηκαν οι εκπρόσωποι των 26 απ’ τα συνολικά 50 σωματεία αυτών των περιοχών.
Παρόντες ήταν επίσης τα περισσότερα απ’ τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης, η υπεύθυνη των γραφείων Βάσω Ηλία, όπως και εκπρόσωποι απ’ το χώρο της διαιτησίας (Ι. Φωτίου, Γ. Αδάμ από Ε.Δ., Γ. Σέγκος, Χρ. Βρακάς, Χρ. Κούκουρα κ.α. απ’ τους εν ενεργεία ρέφερι). Στην ομιλία του προς τους παράγοντες, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που αφορούν ή καλύτερα …καίνε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όπως τη συμπεριφορά προς διαιτητές κι αντιπάλους, τις επιχορηγήσεις, τη δομή των κατηγοριών, τη διαιτησία και τα όρια ηλικίας, μετά φυσικά από τοποθετήσεις και των παραγόντων: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο νοσεί και παρά τις προσπάθειες του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, δεν μπορούν να εξασφαλιστούν οι επιχορηγήσεις που έχουν ανάγκη τα σωματεία. Η Α’ κατηγορία έλαβε πριν τρεις μήνες και ελπίζουμε το ίδιο να γίνει και για τις υπόλοιπες μέχρι τέλος καλοκαιριού και παρά το …ψαλίδισμα απ’ τη Γ.Γ.Α.» τόνισε αρχικά «ηνίοχος» στη Φριζή 14, Παπακωνσταντίνου, προτρέποντας κατόπι τους παράγοντες: «Το ποδόσφαιρο θα αλλάξει δομή, θα λειτουργεί πάνω σε σύγχρονα πρότυπα και απαιτήσεις, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών... Ο παλαιοπαραγοντισμός έχει πεθάνει, γι’ αυτό κοιτάξτε να φτιάξετε υποδομές, να στηρίξετε τους νέους και να σταματήσετε να πληρώνετε …γυρολόγους». Ακόμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πεπραγμένα της σημερινής διοίκησης όλα αυτά τα χρόνια, στα πρωταθλήματα Υποδομής, στην αναδιάρθρωση και αξιοκρατία των πρωταθλημάτων και φυσικά στο Ενωσιακό κέντρο, όπως και στην έλλειψη αξιόπιστων γηπεδικών εγκαταστάσεων στην Εύβοια, για τη διεξαγωγή διεθνών παιχνιδιών των Εθνικών μας ομάδων…
Τέλος, τα φλουριά (αποφασίστηκε λόγω μεγάλου αριθμού ομάδων να …κληρωθούν δύο) έτυχαν στον Ολυμπιακό Χαλκίδας και στην Αγ. Ελεούσα, ακαδημαϊκή ομάδα του ΑΟ Αλατσάτων, οι οποίοι κερδίζουν από 300 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου