Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΑΧΗΛΙ:Ζητάει λύση για το γήπεδο

Ο Άγγελος Σμπιλίρης
Εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, η ομάδα του Τραχηλίου χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο του Αγ. Ιωάννη και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν ότι οι φορείς κάποια στιγμή θα κατανοήσουν το πρόβλημα που υπάρχει και θα κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό.
Όπως ανέφερε στα Ευβοϊκά Σπορ ο πρόεδρος της ομάδας Άγγελος Σμπιλίρης «το ζήτημα είναι τόσο αγωνιστικό όσο και οικονομικό».
Κατά τα άλλα, στην ομάδα του Τραχηλίου κινούνται σε χαμηλούς τόνους για τη φετινή σεζόν, δίχως μεγάλα λόγια και φανφάρες, ευελπιστώντας σε μία καλύτερη σεζόν από την περσινή.
«Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Άγγελος Σμπιλίρης και συνέχισε «έχουμε ρίξει το βάρος στα νέα παιδιά, στο προχθεσινό ματς με τα Ζάρκα έπαιξαν στο βασικό σχήμα τέσσερα παιδιά κάτω των 20 ετών».
Το Τραχήλι στην πρεμιέρα με τα Ζάρκα έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τον Άγγελο Σμπιλίρη να αναφέρει ότι «ήταν ένα αμφίρροπο ματς, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο β’ ημίχρονο έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με πιο χαρακτηριστική όμως το χαμένο πέναλτι των Ζαράκων στο 70ο λεπτό. Όμως ήταν το πρώτο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες προσπαθήσαμε να διαφυλάξουμε τα μετόπισθεν, όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε το ματς, τελικά μείναμε στην ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα το οποίο ίσως να ήταν και το πιο δίκαιο».
Να σημειωθεί ότι φέτος το Καλοκαίρι στο Τραχήλι ήρθαν από τον Έφηβο οι Βαγγέλης Κιούσης, Βαγγέλης Κοτρογιάννης, Τάσος Κοτρογιάννης και Τάσος Δήμου, από τον Άρη Αγ. Ιωάννη οι Νίκος Κιούσης, Χάρης Τριτσώνης, Στέλιος Ζάνιος και Αντώνης Κατσαμάγκος, ενώ και ο Γιώργος Πάττας από το Αιγαίο Αχλαδερής.
Επιπλέον, σε περίπου ένα μήνα θα ενσωματωθεί με την ομάδα ο Παναγιώτης Σέγκος ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά τον περσινό τραυματισμό του(ρήξη χιαστών) στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Χαλκίδας.
Από το Τραχήλι μετακινήθηκαν σε άλλες ομάδες οι Αντώνης Παρασκευάς(Ταμυναϊκός), Χρήστος Θεοχάρης(Αυλωνάρι) και Γιώργος Τσεκούρας(σε ομάδα της Δράμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου