Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΟΧΩΡΙ:Σταθερή αξία

Με την ίδια σταθερή διοίκηση, τον ίδιο προπονητή, περίπου το ίδιο ρόστερ και την ίδια “συνταγή” θα πορευθεί και φέτος ο Νηλέας.
Στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, ο Γιάννης Ρέτσας παρέμεινε στο πόστο του προέδρου (έχει συμπληρώσει 10 χρόνια στην προεδρία) και έξι συνολικά μέλη συνεχίζουν στο νέο 9μελές συμβούλιο.
Στη θέση του προπονητή συνεχίζει ο Αργύρης Μαστραγγελής για τρίτο χρόνο, ο οποίος θα βασιστεί στον περυσινό κορμό της ομάδας, που στη πλειοψηφία του προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, ενώ με τις προσθήκες που έγιναν, θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Νηλέα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η ομάδα του Νηλέα απέκτησε μόλις τρεις ποδοσφαιριστές, οι δύο εκ των οποίων έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν στο Νηλέα και επέστρεψαν μετά από απουσία δύο χρόνων. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Ντίνο Κότσαρη και τον αμυντικό μέσο Παύλο Βογιατζή. Ο πρώτος είναι 34 χρονών, έχει αγωνιστεί 17 χρόνια με τη φανέλα του Νηλέα έχοντας 458 συμμετοχές, ενώ ο δεύτερος είναι 33 χρονών και αγωνίστηκε για 5 χρόνια στο Νηλέα (από το 2004 μέχρι το 2009).
Η τρίτη μεταγραφή είναι ο εικοσάχρονος Σπύρος Σπύρου, ακραίος μέσος που αποκτήθηκε από το Αιγάλεω και προέρχεται από τον ΑΟ Κονιστρών.    Παραχωρήθηκαν ο Γιάννης Πούρης στον ΑΟ Κονιστρών και ο Γιώργος Δήμου στο Αιγαίο Αχλαδερής. Από το περυσινό δυναμικό της ομάδας ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις ο αρχηγός Θανάσης Κότσαρης και ο τερματοφύλακας Χρήστος Παπαχρήστος (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων). Επίσης προβλήματα υπάρχουν με τον Αλέξη Μούντριχα, ο οποίος βρίσκεται στη φάση της αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε και με τον Θανάση Ζωντό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τουρνουά «Νίκος Κούκης» στο Αυλωνάρι. 
Στους αγώνες του κυπέλλου η ομάδα του Νηλέα απέκλεισε στα πέναλτι το Μαρμάρι στην Κάρυστο με 4-3 (κανονικός αγώνας και παράταση 0-0) και τον Ηρακλή Πρασίνου εκτός έδρας με 5-0 (από δύο γκολ πέτυχαν οι Ζωντός και ο Παπακωνσταντίνου και ένα ο Τάσος Καρλής). Στον τρίτο γύρο του κυπέλλου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Νεοχωρίου τα Αλάτσατα, με τα οποία διεκδίκησε στην περυσινή περίοδο τον τίτλο του πρωταθλητή (στις 5 Οκτωβρίου έχει οριστεί αυτός ο αγώνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου