Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε από τον Πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου με 2-0


Ο Ηρακλής Ψαχνών ηττήθηκε από τον Πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου με 2-0 με δυο γκολ που σημειώθηκαν στο Β' μέρος ενώ από το 34' ο Ηρακλής έπαιζε με 10 παίκτες.
 

Μοιρασμένο ξεκίνησε το πρώτο μέρος με τον Ηρακλή να στέκεται καλά και να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Απείλησε σε δυο φάσεις τον Γεωργίου με τον Σταματή απέναντι σε έναν Ολυμπικό που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο. Στο 34' η ομάδα του Ηρακλή έμεινε με δέκα παίκτες λόγο αποβολής του Τσούτση με δεύτερη κίτρινη. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική του υπεροχή πίεσε τον Ηρακλή και στο 48' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ πάνω στην κίνηση του Γκούρμα από μπαλιά του Μπρέσκα 1-0.
Στην συνέχεια ο Ηρακλής ανέβασε απόδοση και έφθασε κοντά στο γκολ στο 58' όταν ο Μπουμάλ έκανε παράλληλη σέντρα και ο Σταματής μόνος του δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 80' σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέσκα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου κι έφυγε άουτ.

Στο 83' ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματα του με κεραυνό σουτ του Πινδώνη  2-0
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Ολυμπιακό Βόλου νικητή με τον Ηρακλή Ψαχνών να στέκεται πολύ καλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα


Ολυμπιακός Βόλου
 (Μάνουελ Ρόκα): Γεωργίου, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κατσίκης (68' Πινδώνης), Καπετάνος (46' Καρίλ), Μπρέσκα, Νικολιάς, Γκούρμα (87' Ντινόπουλος)
Ηρακλής Ψαχνών
 (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Παλαιολόγος, Τσιμόντζι, Καλαϊτζίδης (68' Γκεμίσης), Μπουμάλ( 88' Ντελέκος), Στάγιτς (80' Εμπαγκουιντί), Τσούτσης, Σταματής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου