Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πλούσιο θέαμα με πολλά γκολ και εναλλαγές στο σκορ.

Ρεπορτάζ:Γιώργος Διακομόπουλος
Πλούσιο θέαμα με πολλά γκολ και εναλλαγές στο σκορ απόλαυσαν χθες οι φιλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στη Δροσιά.Ενα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο βαση της απόδοσης των δυο ομάδων αφού είχαν απο ενα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι κάθε άλλο παρα αδιάφοροι εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Μπήκαν δυνατά στο γηπεδο και απείλησαν στο 5' με τον Αντωνόπουλο αλλά το σουτ του μπλόκαρε ο Ευαγγελινός. Η πίεση των γηπεδούχων ψηλά απέφερε μια μεγάλη ευκαιρία στο 14ο λεπτο,οτάν ο Σπυρόπουλος πίεσε τον Μπισμπικοπουλο πήρε τη μπάλα μπήκε μες στη μεγάλη περιοχή απο πλάγια δεξια άλλα δεν κατάφερε να νικήσει τον Ευαγγελινο που απομάκρυνε με τα ποδιά
.
Ενα λεπτο αργότερα η κεφάλια του Κατσικαρου εξουδετερώθηκε παλι απο τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.Κόντρα στη ροή του παιχνιδιου ο άγραφος νομός του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε στο 25'.Ο Μεθενιτης εκτέλεσε φάουλ απο αριστερά και στο υψος της μεγαλης περιοχης της Δροσιάς στέλνοντας τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι προς τον Βεζιρτζογλου.Ο τελευταίος έκανε τη κεφαλια-πασα στη μικρή περιοχή οπου πετάχτηκε ο προωθημένος Μπισμπικοπουλος και με προβολή έκανε το 0-1.Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να πιέζουν τον Ολυμπιακό.Πρωτα απείλησαν με τον Αντωνόπουλο στο 26' έπειτα ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα πανω στον Κατσικαρο εντος περιοχης κάτι το οποίο αρνήθηκε ο κ.Κασομούλης προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες τόσο των φιλαθλων όσο και του προπονητικού επιτελείου των γηπεδούχων.
 Οι έντονες διαμαρτυρίες του κ.Γιακοβλεβλιτς έφεραν και την αποβολή του απο τον παγκο.Στο 30' του πρώτου μέρους ειχαμε την ισοφάριση του σκορ απο τη Δροσια. Ο Σολογιαννης έκανε το βολέ ο Μπαιμπακης κατέβασε ωραία τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και με ενα εντυπωσιακό σλάλομ αποφεύγοντας τρεις αντιπαλος του έφτασε εξω απο τη μεγάλη περιοχή και έπιασε το αριστερό σουτ στέλνοντας τη μπαλά πρωτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του ανήμπορους να αντιδράσει Ευαγγελινου.Δέκα λεπτα αργότερα ειχαμε την πληρη ανατροπή του σκορ.Στο 40ο λεπτο του ματς ο Μαντζουνης εκτέλεσε φάουλ απο δεξια.Ο Παναγιωτάκος έκανε τη πρωτη κεφαλιά προς το πίσω δοκάρι οπου πετάχτηκε ο Αντωνόπουλος και με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1. Οι δυο ομάδες πήγαν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου ενα σκορ που κρίνεται απόλυτα δίκαιο με βαση την εικόνα των δυο αντιπάλων.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δυο αλλαγές για την ομάδα του κ.Τσιμιχοδημου καθώς περάσαν στο ματς ο Δασκος και ο Βάρκας θέλοντας έτσι να δυναμώσει το κεντρο και την επιθεση του Ολυμπιακού.Και στο 46' λίγο έλειψε ο πρώτος να χριστεί σκορερ άλλα το πλάσε του στο παράλληλο γύρισμα του Βεζιρτζογλου δεν ηταν το κατάλληλο και απομακρύνθηκε απο τους αμυντικούς του ΑΠΚΟ.Πεντε λεπτα μετα ο Φρυγανάς έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κανει το 3-1 αλλά το εναέριο βολέ που επιχείρησε απο αριστερά πέρασε εξω απο την ανυπεράσπιστη εστία του Ευαγγελινου. Το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 68ο λεπτο.Ο Μαντζουνης εκτέλεσε φάουλ απο αριστερα μεταξύ κέντρου και μεγαλης περιοχης ο Παναγιωτακος πετάχτηκε στο πρωτο δοκάρι έκανε τη κεφαλιά και αιφνιδιάζοντας τον Ευαγγελινο έκανε το 3-1. Όλοι πίστεψαν οτι το ματς τελειωσε και οτι η Δροσιά θα έπαιρνε τη νίκη ενάντια σε ενα μεγαλο αντίπαλο.
Ο Ολυμπιακός όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα.Στο 78' ο Σκριβανος βρέθηκε σε θέση βολής μες στην περιοχή του Σολογιαννη υστερα απο ασίστ του Βεζιρτζογλου και με ωραίο πλάσε έκανε το 3-2.Δυο λεπτα αργότερα ο Βάρκας κανοντας μια ωραία προσπάθεια απο αριστερά έφτασε εξω απο τη περιοχή έκανε το σουτ ο Σολογιαννης έκανε κακή εκτιμηση η μπάλα έφυγε απο τα χεριά του και κατέληξε στα δίχτυα του για το 3-3.Η ψυχολογία πλεον ηταν με τους φιλοξενούμενους και παραλίγο να φτάσουν στην ολική ανατροπή του σκορ άλλα το πλάσε του Σκριβάνου απο το υψος του πέναλτι στο 91' έστειλε τη μπάλα αργά και βασανιστικά ελάχιστα εξω απο το δεξι κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 3-3!!! Ενα αποτέλεσμα που αφησε μια γλυκόπικρη γεύση στους δυο αντιπάλους που ναι μεν δεν έχασαν άλλα θα μπορούσαν δε και οι δυο να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης.Η Δροσιά έδειξε οτι μονο αδιάφορη δεν είναι καθώς πάλεψε σε όλο το ματς για την νική και απο την αλλη ο Ολυμπιακός απέδειξε γιατί βρίσκεται στις πρωτες θέσεις του βαθμολογικού πινάκα καθώς αν και βρέθηκε με τη πλάτη στο τοίχο όχι μονο έφτασε στην ισοφάριση άλλα παραλίγο και να κλέψει το ματς στις καθυστερήσεις.
Διαιτητές: Κασομούλης-Αργυρης-Φρατζη



ΑΠΚΟ Δροσιάς
Νταβόρ  Γιακόβλεβιτς
Ολυμπιακός Χαλκ.   Τσιμιχόδημος. Ιωαννίδης
Σολογιάννης
Ευαγγελινός
Μαντζούνης
Μεταξάς Ι
Συμιακάκης (34' Κηπιώτης)
Τσεμπελίκος (46' Δάσκος)
Δεληγιάννης
Μεταξάς Ν
Τσούτης
Μπισμπικόπουλος
Αντωνόπουλος (75' Σουλιωτάκης)
Μεθενίτης
Σπυρόπουλος
Τζάβρας
Κασίκαρος
Γκριτσάλας (46' Βάρκας)
Παναγιωτάκος
Σκριβάνος
Μπαϊμπάκης
Βεζυρτζόγλου
Φρυγανάς ( 40' Ελευθερίου)
Παπαδέδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου