Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ Α1

Εφτά αγωνιστικές στον Γιώργο Τσαλιαγκό!

ΒΑΡΙΑ «καμπάνα» περίμενε τελικά τον 30χρονο μέσο του Ταμυναϊκού Γιώργο Τσαλιαγκό (φωτό), μετά την αποβολή του (2η κίτρινη στο 62’) στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής (25η) κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον ΑΟ Κύμης (νίκησε 0-2). Τα όσα γράφτηκαν δε στο φ.α. και το γεγονός ότι ήταν υπότροπος (+2) αύξησαν την ποινή στις συνολικά 7 αγωνιστικές (1+4+2) και πλέον θα έχει να λείψει απ’ όλα τα φετινά και από τρία παιχνίδια της επόμενης περιόδου. Ο συμπαίκτης και συνεπώνυμος του Βασίλης Τσαλιαγκός εξέτισε την μία αγωνιστική της ποινής του (2η κίτρινη στο ίδιο λεπτό) στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αγ. Νικόλαο. Στο εν λόγω ματς απ’ την άλλη ξεχρέωσε την ποινή των 11 αγωνιστικών (απ’ την 15η με τα Κριεζά) ο πολύτιμος χαφ των Αλιβεριωτών Γιάννης Τσάγκος… Τέλος, να αναφερθεί ότι ο 33χρονος γκολκίπερ του Προκοπίου τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές και χάνει τα «καυτά» για την ομάδα του ματς με Αμαρυνθιακό (χθες) και Ολυμπιακό (την ερχόμενη Κυριακή).

Αναλυτικά οι τιμωρημένοι απ’ την προηγούμενη αγωνιστική (3/4) και όσοι …χρωστούν:
25η: Γ. Τσαλιαγκός (Ταμυναϊκός) 7 αγωνιστικές (υπόλοιπο 6), Γιάν. Ανδρίτσος (Προκόπι) 2 αγωνιστικές (υπόλοιπο 1), Βασ. Τσαλιαγκός (Ταμυναϊκός) 1 αγωνιστική (εξέτισε).
ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΙΝΩΝ: Παν. Μαραγκός (Αυλωνάρι) 3 αγωνιστικές, Δημ. Βουγιούκας (Αρτάκη) 2 αγωνιστικές.



Δέκα μέρες και 100 ευρώ για τις
…απειλές στον διαιτητή Ρουμπή

Τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού Αμαρυνθιακός – Δροσιά (1-2), για την 24η αγωνιστική της Α1, απ’ τον διαιτητή της συνάντησης Σταύρο Ρουμπή απέφεραν ποινή απ’ την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΕ στο γηπεδούχο σωματείο και στους παράγοντές του Μιχάλη Καραφύλλα (πρόεδρος) και Βαγγέλη Κοντό (γεν. αρχηγός). Οι δυο τους τιμωρήθηκαν με 10 μέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους (ξεκίνησε την περ. Τετάρτη 6/4), ενώ το «ερυθρόλευκο» σωματείο καλείται να πληρώσει πρόστιμο 100 ευρώ.
Στο παιχνίδι στο γήπεδο της Αμαρύνθου, ο διαιτητής απ’ τη Μακρυκάπα δέχθηκε νερά από φιλάθλους τη στιγμή που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια κι ενώ δεχόταν, όπως γράφει σχετικά, απειλές απ’ τους παράγοντες Καραφύλλα και Κόντο. «Θα σε διαλύσω, έχω άκρες στην ΕΠΟ και δεν θα ξανασφυρίξεις!» ειπώθηκε πάνω στην ένταση της στιγμής και μετά το τέλος του αγώνα, για τον οποίο οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα απ’ τη διαιτησία και τα εξέφρασαν με …επιθετικό τρόπο.
Από εκεί και πέρα, στον παράγοντα του ΑΟ Ωρεών Νίκο Μαυρούτσικο επιβλήθηκε ποινή αυστηρής έγγραφης επίπληξης, για το παιχνίδι ΑΕ Χαλκίδας – Ωρεοί (1-0). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου