Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΝΤΡΙΜΠΛΕΣ...

 Όνειρα ταξιδιάρικα

Διάβασα τον Δημήτρη Ντουμάνη, τερματοφύλακα της πρώτης και της Νέων στην Προποντίδα, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας και τον βρήκα πολύ προσγειωμένο και ρεαλιστή με το να προβλέπει για την συνέχεια της καριέρας του …μια – δυο κατηγορίες …άντε δηλαδή μέχρι τα όρια εκπροσώπησης του Ηρακλή Ψαχνών…
Απ’ την άλλη ο 15χρονος Μάριος Μπάρδης του Α.Ο. Αυλίδας …ονειρεύεται …Πριμέρα Ντιβιζιόν και Πρέμιερ Λιγκ και Ελλάδα βέβαια από ΠΑΟΚ και πάνω!
Στοχεύει μακριά ο μικρός …και ταξιδεύει με φθηνό εισιτήριο το όνειρο, όμως …ακριβός ο προορισμός. Το πιο σίγουρο όχημα γι’ αυτό το ταξίδι είναι σίγουρα η φιλοδοξία, που αποδεικνύεται σχεδόν πάντα …ταξιδιάρικη για όποιον την επιλέγει.

Μικρέ …σύνελθε!


Πάντως Κωστάκη …αν θες να φτάσεις ψηλά, κοίταξε ν’ αλλάξεις πρότυπα! Για σένα το γράφω Κώστα Κούκη, γιατί με τον …Τζόρβα δεν …βγαίνουν τα κουκιά! Δηλαδή επειδή είναι ψηλός, ξανθός και γαλανομάτης! Και τι έγινε δηλαδή! Ρώτησες πόσο δυστυχής είναι ο …Φερέιρα με τον Αλέξη και πόσο τρισευτυχισμένος είναι ο Πριόνας με τον Θανάση;

Αντώνης …ο Μέγιστος!

Και μιας και πιάσαμε κουβέντα για τους τερματοφύλακες… Αντώνης Νικοπολίδης …πάσης Ελλάδος και στον αιώνα τον άπαντα!
Μέρες του 2004 ήταν ο καλύτερος στον κόσμο και με διαφορά απ’ τους άλλους! Εκπροσωπούσε όμως την ποδοσφαιρική Ψωροκώσταινα και αυτό δεν βόλευε τους εκπροσώπους του ευρωπαϊκού «καθωσπρεπισμού»!
Πανέξυπνος, ψύχραιμος, με ρομποτικές κινήσεις, αξιόπιστος. Σίγουρα δεν είχε το ταλέντο του Μανταλόζη, του Οικονομόπουλου, του Κελεσίδη, του Σαργκάνη, είχε όμως όλα τα άλλα σε μέγιστο βαθμό!
…Κανόνας για μένα, που έχω φάει τα ιστορικά και ρεπορταζιακά, …με το κουτάλι: «Αν θες να διαπιστώσεις πόσο άσχετος ή πόσο γνωστικός περί τα ποδοσφαιρικά είναι ο συνομιλητής σου …ζήτησέ του την άποψή του για τον Αντώνη!».        
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου