Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Έξι …ροπαλιές για τον …13ο «άθλο»!


Τρία είναι τα εμπόδια στον δρόμο του Ηρακλή για την άνοδο… Οι προσεχείς αντίπαλοι των Ψαχνών, Βύζας, Φωκικός και Καλλονή, σε διπλές συναντήσεις στα μπαράζ ανόδου στην Β’ Εθνική.
Μετά από την άκρως πετυχημένη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα, ο Ηρακλής Ψαχνών καλείται να παίξει …τα ρέστα του σε άλλους έξι αγώνες, για να ολοκληρώσει το φετινό «χρησμό» του στις εθνικές κατηγορίες (football Leaque 2).
Τα Ψαχνά μπορεί να μην έχουν μπροστά τους …τέρατα που πετούν και φτύνουν φλόγες, αλλά σίγουρα έχουν στον δρόμο τους τρεις αντιπάλους με δυνατά ρόστερ, σοβαρές διοικήσεις και σπουδαία πορεία μέχρι τώρα στην κατηγορία τους.

Την Καλλονή Λέσβου και τον Φωκικό από τον βόρειο όμιλο και τον γνωστό τους Βύζα Μεγάρων, που τους «έκλεψε» την τελευταία αγωνιστική και στο μεταξύ τους παιχνίδι τη νίκη και τη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη του 1ου ομίλου…
Παρότι, λοιπόν, στην δική τους πορεία προς την δόξα δεν υπολογίζουν τη …θεϊκή βοήθεια του Δία, αντί αυτού θα έχουν μία άλλη δύναμη, η οποία μπορεί να μην προέρχεται από την κορυφή του Ολύμπου, αλλά μπορεί να τους στείλει εκεί!Την δύναμη του κόσμου και της έδρας τους, που είναι σε θέση να σπρώξουν τους παίκτες του Αντώνη Πριόνα στην άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου