Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Παν. Σκόνδρας: «Δεν συνεχίζω, προσλήφθηκα γι’ άλλη δουλειά»

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ τελικά ο ΑΟΧ τον στόχο της παραμονής του στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία (μαθηματικά απ’ το ματς με τον Παναρκαδικό), κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον τεχνικό των «νερατζούρι», Παναγιώτη Σκόνδρα, να προβεί σε εκτιμήσεις και αποκαλύψεις όσον αφορά στην φετινή περίοδο, «κομβική» με την επιστροφή των Χαλκιδέων στα εθνικά «μονοπάτια», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά «προσλήφθηκα για άλλη δουλειά».
«Εμείς σαν ομάδα ξεκινήσαμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, βέβαια δεν ήμασταν και σωστά οργανωμένοι και σωστά προετοιμασμένοι από πλευράς έμψυχου υλικού. Στην πορεία ξεκινήσαμε και με το παιχνίδι αυτό που χάσαμε στην ένσταση, είχαμε κάποιες ανακατωσούρες, ξεφύγαμε πολύ από τον στόχο κι όταν ξεφεύγεις από τον στόχο αλλάζουν πολύ τα μυαλά των ποδοσφαιριστών (…), δεν μπορείς να τους μαζέψεις και είναι δύσκολα τα πράγματα»…

Όσον αφορά στην μάχη της παραμονής ο παλαίμαχος «κυανόμαυρος» άσος τόνισε: «Κάποια στιγμή ήρθαμε σε δύσκολη θέση και παλεύαμε για την σωτηρία μας. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές σ’ αυτές που φαίνονται, κάποιο αποτέλεσμα μπορεί να σε φέρει μπροστά ή μπορεί να σε φέρει πίσω και να σε μπλέξει σε περιπέτειες. Πρέπει να είσαι δυνατός για να αντεπεξέλθεις…».
Ο Παναγιώτης Σκόνδρας, τέλος, μίλησε για τη δυναμική του συλλόγου, που σίγουρα την γνωρίζει πολύ καλά, την …επόμενη μέρα και το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου: «Η Χαλκίδα έχει ιστορία, έχει βαριά φανέλα και πέρασε αυτά τα …λούκια της χρονιάς, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στην κατηγορία.
Είδα τις ομάδες του πρωταθλήματος μετά το Νοέμβρη (τότε ανέλαβε πόστο, δίπλα στον «χεντ» κόουτς και φίλο του Γιάννη Γεωργαρά), αλλά νομίζω ότι σε γενικές γραμμές, αν και εμείς κερδίσαμε μέσα στην Μαγούλα, ο Αστέρας ήταν πιο έμπειρος, πιο σταθερή, πιο ποιοτική ομάδα και δίκαια ανεβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου