Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Ο «μπομπέρ» Κανελλόπουλος …οδηγεί τα πιτσιρίκια!


Η δεύτερη ομάδα από τον βόρειο όμιλο που θα συμμετάσχει στα μπαράζ είναι  ο Φωκικός, ο οποίος εξασφάλισε και μαθηματικά την τρίτη θέση την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ομάδα με δυνατή έδρα και αρκετό κόσμο στο πλευρό της, απαρτίζεται κυρίως από νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Κανελλόπουλος, που φέτος …ξετίναξε τα αντίπαλα δίχτυα, με συνολικά 17 γκολ, καταλήγοντας στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ και στους δύο ομίλους (στα 15 σταμάτησε ο Κατσικοκέρης του Πλατανιά στο νότιο) και μόλις στα 24 του χρόνια  οδηγεί την ομάδα του στη φετινή της πετυχημένη πορεία. Ο άλλος παίκτης - κλειδί είναι ο έτερος επιθετικός Ταμπάκης, ο οποίος με έξι γκολ έχει βάλει κι αυτός το χέρι του ή καλύτερα …το πόδι του στην φετινή επιθετική παρουσία του Φωκικού.

Στην άκρη του πάγκου κάθεται ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κασάπης, που προκαλεί σεβασμό και καθοδηγεί τους νεαρούς μέσα στο γήπεδο, με πρόεδρο τον Σίμο Παπαδημητρίου.
Ο Φωκικός κατέλαβε την 3η προνομιούχο θέση, με 53 βαθμούς και 14 νίκες, αλλά χωρίς να καταφέρει να νικήσει τους δύο πρωτοπόρους σε κανένα από τα μεταξύ τους παιχνίδια… Τέλος, δεν πρέπει να θεωρείται άπειρη ομάδα, παρά τους νέους σε ηλικία παίκτες του, αφού έχει συμμετάσχει άλλες τέσσερις φορές στην Γ’ Εθνική και μάλιστα ήταν και πέρυσι στην κατηγορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου