Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ενδιαφέρουν....

 -ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ
…τα μέτρα ασφαλείας που είχαν πάρει οι αστυνομικοί ήταν δρακόντεια στα Μέγαρα για την προστασία των φιλάθλων… Εξονυχιστικός έλεγχος στους φιλάθλους του Ηρακλή Ψ., μέχρι και τα πώματα από τα μπουκαλάκια του νερού που  είχαν, τους, υποχρέωσαν να πετάξουν πριν μπούν στο γήπεδο…! Και φυσικά οι φίλοι του «ΗΡΑ» το έκαναν χωρίς δεύτερη κουβέντα… Άσχετα αν μετά από λίγο πήγαν εκεί οι μικροπωλητές και πουλούσαν για 1€ τα μικρά μπουκαλάκια και με το καπάκι κανονικά…!
-ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...

…τόσο ‘’αυτστηρός’’ έλεγχος από την αστυνομία και τα βεγγαλικά, οι κροτίδες και οι φωτοβολίδες στην εξέδρα των φανατικών του Βύζαντα είχαν περάσει με το …τσουβάλι! Τόσο καλή δουλειά από την αστυνομία και τόση …ισονομία στην αντιμετώπιση των φιλάθλων! ‘’Ακριβοί στα πίτουρα και …φτηνοί στ’ αλεύρι’’ οι υπεύθυνοι της ΕΛΑΣ!
-‘’ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ’’
…’’ενόψει’’! Η Γ’ Εθνική μας τέλειωσε, η Δ’ εθνική επίσης τελείωσε χθές, η Α.1 ΕΠΣΕ τελειώνει την άλλη Κυριακή, όπως τελειώνει και το μπάσκετ στην Γ’ Εθνική, Α.2-Β’ και Γ’ ΕΠΣΕ έχουν τελειώσει… Τι μας μένεί μόνο τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής για να παρηγορηθούμε για λίγο…! Μετά στέρηση μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, που ‘’βαράει’’ κατακούτελα…!
-ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ…
αυτή η ιστορία με το ‘’μέλλον’’ του ΑΟ Χαλκίς… Ο κάθε άσχετος ξερόλας, που δεν ξέρει να γράψει τα’ όνομά του) πετάει μια μπαρούφα, πληροφορημένος, και καλά, από ‘’έγκυρες πηγές’’! Αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο αφού ανέβασαν τον ΑΟ Χαλκίς, δύο κατηγορίες στην Β’ Εθνική, στη θέση του Θρασύβουλου, που αγόρασε ο ΑΟΧ, το ΑΦΜ του για 200000€… Τέτοια φαντασία ούτε ο Μινχάουζεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου