Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Έκλεισε την πόρτα;

Παρελθόν(;) από τον προεδρικό θώκο του ΓΣ Χαλκίδας αποτελεί εδώ και τρία 24ωρα ο Τάσος Κολτσιδόπουλος, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης γνωστοποίησε την απόφασή του στα υπόλοιπα μέλη του Δ/Σ, ενώ την Παρασκευή το πρωί, με μία μακροσκελή ανακοίνωση, γνωστοποίησε τους λόγους που τον οδήγησαν να κλείσει πίσω του την πόρτα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Τάσος Κολτσιδόπουλος φέρεται απογοητευμένος από την υπάρχουσα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο χώρο του Χαλκιδέικου μπάσκετ, με κόντρες και αντεγκλήσεις οι οποίες δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου.
Είναι γεγονός ότι πρόκειται για μία ανακοίνωση μέσα από την οποία μπορεί να μην κατονομάζει αλλά κάνει σαφή την πρόθεσή του να φωτογραφήσει αιτίες και αφορμές που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Σε μία περίοδο που τουλάχιστον…εκτός παρκέ η δικαστική διαμάχη για τα «μάτια» της ΑΓΕΧ μονοπολεί το ενδιαφέρον, ήρθε τώρα να προστεθεί σε αυτόν τον κυκεώνα και η παραίτηση του Κολτσιδόπουλου από την ηγεσία του ΓΣΧ, ένας σύλλογος ο οποίος έστω και αν δεν απολαμβάνει τις δάφνες όπως έκανε κάποτε η ΑΓΕΧ, δεν παύει να εκπροσωπεί το μπάσκετ της πόλης σε εθνική κατηγορία(Γ’Εθνική).
Μάλιστα ο Τάσος Κολτσιδόπουλος τονίζει στην ανακοίνωσή του, ότι δεν αποχωρεί μόνο από τον ΓΣΧ αλλά γενικότερα από το χώρο του μπάσκετ(πληροφορία που ανέφερε ότι δεν αποκλείεται να αναμιχθεί με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του ΑΟ Χαλκίς δεν έχει εξακριβωθεί), μία εβδομάδα μάλιστα μετά και το ρεπορτάζ που ήθελε τον Κολτσιδόπουλο  να συζητάει με τους ιθύνοντες του ΑΟ Χαλκίς για συνεργασία των δύο πλευρών με σκοπό ακόμα και την αλλαγή ονομασίας της ομάδας από ΓΣΧ σε ΑΟ Χαλκίς(κυκλοφόρησαν ακόμα και σενάρια συγχώνευσης με ομάδα που αγωνίζεται σε παραπάνω κατηγορία)!
Όλα τα παραπάνω πλέον δείχνουν να «παγώνουν» μετά την αιφνιδιαστική παραίτηση του Κολτσιδόπουλου, η οποία αυτή τη φορά μοιάζει με ειλημμένη απόφαση αφού κατά τη διάρκεια της περιόδου έχει «παραιτηθεί» 3-4 φορές!
Όπως λέει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησε,
«οι λόγοι είναι απλοί και κατανοητοί και οι οποίοι δεν προέρχονται από μία συναισθηματική φόρτιση αλλά από συνεχόμενες αρνητικές και προσβλητικές προς το πρόσωπό μου καταστάσεις. Η προσπάθεια που ξεκίνησα εδώ και δύο χρόνια θεωρώ ότι είχε επιτυχές αποτέλεσμα αφού την πρώτη χρονιά πανηγυρίσαμε την άνοδο από την Α’ΕΣΚΑΣΕ στην Γ’Εθνική και τη δεύτερη χρονιά καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας σε αυτή. Η προσπάθεια που έγινε δεν εκτιμήθηκε και πολεμήθηκε. Αντί να ασχολούμαστε με το μπάσκετ, ζούσαμε καθημερινά ένα θέατρο του παραλόγου. Προσπάθησα να υπηρετήσω το άθλημα με αληθινά κίνητρα, αν κάποιοι θίχτηκαν από αποφάσεις μου ζητώ συγγνώμη».
Το βέβαιο είναι ότι η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται καυτή για τον ΓΣΧ ο οποίος καλείται να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου