Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ολοκληρώνεται το «παζλ» στην διοίκηση του ΑΟΧ!

ΚΡΙΣΙΜΗ χαρακτηρίζεται αυτή η περίοδος για το μέλλον στον ΑΟ Χαλκίς και όλα δείχνουν άκρως ενθαρυντικά και αισιόδοξα για το «αύριο» του ιστορικού συλλόγου. Οι επαφές που πραγματοποιούν το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος Βασίλης Ταρνανάς, ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Σκόνδρας και συνεργάτες τους, κορυφώνονται, με τις όλες διεργασίες να «φωτογραφίζουν» τη δημιουργία ενός πανίσχυρου διοικητικού συμβουλίου, που στόχο θα έχει την άμεση ανέλιξη των «νερατζούρι» στις εθνικές κατηγορίες.
Ο διοικητικός ηγέτης του ΑΟΧ θέλει να τεθούν νωρίς οι βάσεις, προκειμένου ο σύλλογος να αποκτήσει μία πανίσχυρη διοίκηση και προς αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει επαφές με περισσότερους από 15 παράγοντες, ικανούς να βοηθήσουν ουσιαστικά κι άμεσα με πολλούς τρόπους.
Το σύνθημα της σημερινής διοίκησης είναι «όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα» κι έτσι πορεύτηκε στις συζητήσεις που είχε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που αναφέραμε αναλυτικά και στο προηγούμενο φύλλο των «Ε – Σ» (Κουσκούτης, Δάσκος, Πασσάς, Σαμαντούρος, Τάγκας, Τερτίπης, Κολτσιδόπουλος, Σπανός, Λετώνης, Θεοδώρου, Τσοκάνης, Φώτου, Αλιμπινίσης κ.α.). Σ’ αυτό γράφτηκε σωστά ότι θα αποχωρήσουν επίσημα απ’ το Δ.Σ. οι Γιάννης Ζώης και Γιάννης Γιαμπουράς, αλλά λανθασμένα δεν συμπληρώθηκε ότι και οι δύο θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην χαλκιδέικη ομάδα…
Οι περιπτώσεις αυτές υποψήφιων για τον ΑΟΧ παραγόντων, που έχουν ήδη ευδοκιμήσει ή πρόκειται να ευδοκιμήσουν άμεσα, θα …μπουν στο αυλάκι του ΑΟΧ μεθαύριο Τετάρτη (8/6) στις 19:00, όταν και έχει προγραμματιστεί συνάντηση όλων στα γραφεία του συλλόγου στη λεωφόρο Χαϊνά, ώστε να γίνει ένας πρώτος συντονισμός και να τεθούν οι επόμενες κινήσεις, εν όψει μάλιστα και της επερχόμενης «ανοιχτής» γενικής συνέλευσης και των εκλογών την επόμενη Τρίτη (14/6).
Τα περισσότερα, λοιπόν, και πιο …ανακοινώσιμα θα εξελιχθούν αυτή την εβδομάδα, ενώ οι πληροφορίες απ’ τους αρμοδίους λένε ότι τη νέα περίοδο ο ΑΟΧ θα έχει άκρως πρωταγωνιστικές βλέψεις στην Δ’ Εθνική, στοχεύοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση με 6 - 7 παίκτες εγνωσμένης αξίας και από μεγαλύτερες στην πλειοψηφία τους κατηγορία, ενώ θα κλείσει και προπονητής με περγαμηνές και παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Για το φετινό ρόστερ δεν έχουν παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις, αλλά σίγουροι εκτός ομάδας πρέπει να θεωρούνται οι Μαστρογιάννης, Δασκαλάκης και οι γνωστοί από καιρό Ξευγένης, Μπουτσικάκης, ενώ για τον Μάριο Κουμπούλη (φαντάρος αυτή την περίοδο) οι πιθανότητες παραμονής είναι μοιρασμένες… Σε περίπου 10 μέρες, πάντως, θα έχουν ξεκαθαρίσει τα περισσότερα «ανοιχτά» μέτωπα σε όλα τα επίπεδα για τον ΑΟΧ, που δείχνει ότι βαδίζει σε σωστά μονοπάτια και πλέει σε ήρεμα νερά…
Μπ.Σταθόπουλος      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου