Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ηρακλής Ψαχνών: Ανέβηκε και …δεν το ξέρει;

ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ θα πρέπει να είναι τα συναισθήματα όλων στον Ηρακλή Ψαχνών αυτή την περίοδο και σε ότι έχει να κάνει με τις εξελίξεις στην ΕΠΟ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα και οι οποίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με την υπόθεση «πλέι – οφ ανόδου στην Γ’ Εθνική». Το …μπάχαλο που επικρατεί σε πολλές ομάδες της Β’ (ήδη έχει παρθεί απόφαση για …8 υποβιβασμούς!) και της Γ’ (το ίδιο ισχύει για …13 ΠΑΕ, μεταξύ των οποίων και η πρωταθλήτρια του νοτίου ομίλου Παναχαϊκή, ενώ «ερωτηματικό» αποτελεί ο Βύζας!), έχει …αναδυθεί στην επιφάνεια μετά απ’ την ουσιαστική (;) πρόθεση ΕΠΟ και Πολιτείας να γίνει έλεγχος σε όλες τις ΠΑΕ (απαίτηση για εφαρμογή των αυστηρότερων κριτηρίων που θέτει η UEFA) και σε όλα τα επίπεδα (έγγραφα μεταγραφών Ιανουαρίου απ’ την Ε.Ι.Μ., ασφαλιστικές ενημερότητες, χρέη κλπ.), διαδικασία χρονοβόρα (εμπλέκονται βλέπετε ΙΚΑ και ΔΟΥ…) και ικανή να …τινάξει τα επικείμενα πλέι – οφ ανόδου στην Football League, αλλά και τα πλέι – άουτ απ’ την τελευταία, …στον αέρα!
Παράλληλα, υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα και δημιουργούνται δικαίως οι προϋποθέσεις ο Ηρακλής Ψαχνών να κερδίσει απ’ το όλο ξεκαθάρισμα την πολυπόθητη άνοδο στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Εκπληκτικό και πέρα ως πέρα αληθινό, «διαβάζοντας» τις …γραμμές λίγο μπροστά απ’ τις εξελίξεις, παίρνοντας τη θέση κάποιων απ’ τους αναγκαστικά …αποχωρήσαντες!

Μεθαύριο φιλικό στη Λιβαδειά και …αποφάσεις!

Στον Ηρακλή μπορεί να είναι (και δικαίως) αγανακτισμένοι με την όλη χαρακτηριστική καθυστέρηση για την απόφαση της έναρξης των μπαράζ, ο πρόεδρος Γιώργος Στούπας να μην μπορεί να βγάλει άκρη και να τρέχει στην E.E.O.Π. Β’ – Γ’ Εθνικής (την περ. Τρίτη), ο προπονητής Αντώνης Πριόνας να μην μπορεί να προγραμματίσει το είδος των προπονήσεων που θέλει και τον κόσμο να έχει πραγματικά …κουραστεί, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο απ’ το να περιμένουν λίγο ακόμα… Το πόσο, θα ξεκαθαρίσει μεθαύριο Τετάρτη (8/6), με τους ιθύνοντες στους «πράσινους» να αποφασίζουν, «ζυγίζοντας» τις καταστάσεις κι αφού πάρουν κάποια πιο σαφή μηνύματα απ’ τους …αρμοδίους στα κέντρα αποφάσεων για το τι μέλει γενέσθαι, για την διακοπή, χαλάρωση ή συνέχιση (λίγες οι πιθανότητες…) των προπονήσεων, που εξελίχθηκαν με τα φιλικά κανονικότατα αυτές τις μέρες. Την ίδια μέρα ο «ημίθεος» δίνει άλλο ένα ματς της …ατελείωτης προετοιμασίας του με τον Λεβαδειακό (για μπαράζ ανόδου απ’ τη Β’) στη Λιβαδειά (18:00).
Όλα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σε λιγότερο από ένα δεκαήμερο, αφού περίπου τότε θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εν εξελίξει έλεγχοι των ΠΑΕ…
                                           Μπάμπης Σταθόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου