Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ.....

·       Καλοτάξιδο το αυτοκίνητο που κέρδισε ο τερματοφύλακας του Πισσώνα, Παναγιώτης Σαράπης, στη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποίησε το σωματείο του Δήμου Δίρφυς – Μασσαπίων!..
·       Τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα έκανε το Δ. Σ. της Σκεπαστής σε ταβέρνα του χωριού, όπου συζητήθηκαν πολλά θέματα γύρω απ’ την ομάδα…
·       Με γλυκά παρουσιάστηκε ο προπονητής των Αλατσάτων, Γρηγόρης Μάλλιαρης, στους παίκτες του, για την ονομαστική του εορτή! Λίγο ουϊσκάκι …χάθηκε να τους κεράσει, για να βγει η προπόνηση στο …κρύο;!
·       Το σεβαστό πόσο των 700 (!) ευρώ κέρδισε ο τυχερός της πίτας στην ομάδα της Αγ. Άννας και αυτός ήταν ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Τροχαλίδης. Την κοπή της πίτας συνόδευσε γλέντι και φαγοπότι μέχρι πρωϊας σε κοσμικό κέντρο του χωριού.
·       Ο Γιώργος Ζαχαριάς είναι υπεύθυνος προπονητής στην Ακαδημία του Ελλήσποντου, η οποία αποτελείται από 20 παιδιά, φυσικά με την πλειοψηφία απ’ τη Ν. Λάμψακο.
·       Φαντάρους έχει η ομάδα της Σκεπαστής τους Αλεξίου και Γκουτζή και τραυματία τον Κώστα Βασιλείου…
·       Επιπλέον, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της, οι Θαλασσινός και Βιόλος, απέχουν αναγκαστικά απ’ τις υποχρεώσεις της ομάδας, λόγω επαγγέλματος.
·       Ανησυχία έχει προκαλέσει στους παράγοντες της ομάδας της Σκεπαστής η ξαφνική διακοπή των εργασιών ανακαίνισης και  εγκατάστασης χλοοτάπητα στην φυσική της έδρα, καθυστερώντας έτσι και την παράδοση στα χρονικά όρια που είχαν εκτιμηθεί… Οι ίδιοι αγωνιούν και παρακαλούν να ολοκληρωθεί το έργο και να σταματήσει η ταλαιπωρία τους…
·       Στο κυνήγι (τουλάχιστον) της 2ης θέσης στο Νότιο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΕ, ο Αγ. Αθανάσιος ενισχύθηκε κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τον Χρήστο Ρουμπή απ’ τη γειτονική Μακρυκάπα και τον Μάριο Μπαζώτη, που επέστρεψε από δανεισμό στη Θύελλα Κοντοδεσποτίου.
·       Άφθονα γλυκά κέρασε ο ποδοσφαιριστής του Αγ. Αθανασίου Θανάσης Λέκκας τους συμπαίκτες του τη μέρα της ονομαστικής του εορτής.
·       Στην …απρόσμενη για τον Αγ. Αθανάσιο ήττα απ’ την Οκτωνιά (1-2) απουσίαζαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας οι Ευγενικός (φαντάρος), Κ. Κυρίλλος, Χ. Ρουμπής, Γιάν. Μπελίτσος, Β. Τζαφέρος και Κ. Καφετζής…
·       Σαν να μην έφταναν αυτοί, θλάση έπαθε στο εν λόγω παιχνίδι και ο ποδοσφαιριστής του Αγ. Αθανασίου Γιώργος Ζώγας. Ένα …ευχέλαιο και γρήγορα!
·       Φυσικά πέραν των απόντων, οι διοικούντες την ομάδα του Δήμου Δίρφυς – Μεσσαπίων θα ήθελαν να επιστρέψουν κοντά στην ομάδα και περισσότεροι φίλαθλοι και συντοπίτες τους. Για να μην παρατηρείται το γεγονός να είναι λιγότεροι οι υποστηρικτές της στα εντός έδρας παιχνίδια της…
·       Το Δ. Σ. της ομάδας των Ζαράκων παρέθεσε το τραπέζι σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ακολούθησε σε κοσμικό κέντρο του χωριού και η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας.
·       Τον Γιώργο Σαμαρά απέκτησε απ’ τον γειτονικό ΑΟ Κριεζών η ομάδα των Ζαράκων.
·       Οι έμπειροι Μπασούκος και Σπίνουλας ήταν τραυματίες και μεταξύ των πολλών απόντων απ’ τη Δροσιά στο παιχνίδι της Αρτάκης (2-0 ο ΑΟΝΑ) και η νέα μεταγραφή απ’ την Προποντίδα, ο 15χρονος Προκόπης Μούντριχας, έκανε το ντεμπούτο του!..
·       Οι νεαροί Χατζηστάμου (ξεκίνησε και μάλιστα σκόραρε) και Χριστίδης (αλλαγή του πρώτου) της Μικτής Ευβοίας έκαναν ντεμπούτο στην Α1 με την ομάδα τους το Λήλα Βασιλικού κόντρα στον Ταμυναϊκό (4-0 ο «λαμπαδηδρόμος»)! Επιτέλους, τόπο στα νιάτα!
·       Τη στρατιωτική του θητεία εκτίει ο ποδοσφαιριστής της Αγ. Άννας Γιώργος Αλμπάνης.
·       Τον 15χρονο Αντωνίου απέκτησε απ’ την Αναγέννηση Ευρίπου η ομάδα του ΠΑΟ Κανήθου.
·       Απ’ την τελευταία απουσιάζουν, λόγω σπουδών, οι Λουτσοστάθης, Δροσάτος, Διονυσίου και Λίτσας, κάτι που αποτελεί μεγάλη απώλεια για τους «μελανόλευκους».
·       Τραυματίες έχει δυστυχώς η ομάδα των Ζαράκων τον τερματοφύλακα Βασίλη Καρκαλέτση και τους Γιάννη Τσεκούρα και Βασίλη Ψυχογιό.
·       Η Ακαδημία των Ζαράκων αποτελείται 12 μικρούς με υπεύθυνο προπονητή τον Βασίλη Γκίκα.
·       Τραυματίας ήταν ο Αντωνίου της ΑΕ Χαλκίδας και δεν έπαιξε εναντίον της Προποντίδας (0-0) στο τοπικό ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής.
·       Απ’ την άλλη η Προποντίδα είχε πέντε τραυματίες και απόντες απ’ αυτό το ματς!.. Τους Φράγκο, Κοτσαλά (πάει καλά η ανάρρωσή του!), Παπασχόλη και Μανώλη.
·       Ένα χαριτωμένο αγοράκι έφερε πρόσφατα στον κόσμο η σύζυγος του προέδρου της ομάδας του Καλοχωρίου/Παντειχίου, Γιώργου Σπανού. Να σας ζήσει!
·       Η …περιφέρεια σε όλες τις …θέσεις «έπαιξε μπάλα» την προηγούμενη Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας, όπου παρατηρητής του αγώνα μεταξύ του Ευβοιώτη ΑΟΧ και του Βοιωτού ΑΟ Θήβας ήταν ο εκ …Φθιώτιδας Μπάμπης Τσαμπάκαλος!..           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου