Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

«ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΑ» ΚΑΣΤΕΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΙΑΙΑ, 
ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΣΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ

Μαύρη αγωνιστική για τους 
πρωτοπόρους στο Νότο!...









Με πολλές εκπλήξεις και μη αναμενόμενα – θεωρητικά πάντα – αποτελέσματα, εξελίχθηκε το περ. Σαββατοκύριακο (5-6/2) η 17η αγωνιστική στα πρωταθλήματα της Α2 ευβοϊκής κατηγορίας. Οι πολλές «βόμβες»… έσκασαν στο Νότιο όμιλο, εκεί που οι δύο πρωτοπόροι έχασαν με το … ίδιο σκορ (2-1!). Τα Αλάτσατα ηττήθηκαν απ’ τη νεανική ΑΕ Ληλαντίου στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου και την ίδια ώρα ο Νηλέας Νεοχωρίου έπαιρνε το… ίδιο μάθημα λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα, στη Ν. Λάμψακο, εκεί που ο Ελλήσποντος με νέο προπονητή στον πάγκο του τον Στέφανο Σαραντόπουλο επικράτησε των «ερυθρόλευκων». Έτσι, η κορυφή έμεινε αμετάβλητη, πλησιάζοντας απλά ο Δύστος, που νίκησε το Μαρμάρι, και ο Ελλήσποντος στις πρώτες θέσεις.
Από εκεί και πέρα, η Σκύρος πέρασε νικηφόρα απ’ την Κάνηθο και τον τοπικό ΠΑΟΚ, ανεβαίνοντας στην Τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Στο παιχνίδι των μέχρι πρότινος ισόβαθμων, ο Μιαούλης κατέβαλε τη σθεναρή αντίσταση της Αυλίδας στο γήπεδο των Φύλλων, με την Κάρυστο να νικά με το ευρύ 4-1 τα Κόσκινα και την Ε. Παναγίτσα να παίρνει σπουδαία βαθμολογικά νίκη επί των ανταγωνιστών της για την παραμονή Κονιστρών, οι οποίες θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια για ν’ αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Στο βόρειο όμιλο τα πράγματα κύλησαν πιο… φυσιολογικά, με Καστέλλα και Ιστιαία να πηγαίνουν (κι εδώ!...) με τα ίδια σκορ, αλλά άκρως θετικά γι’ αυτές! Συγκεκριμένα «σάρωσαν» με το 5-0 τον Ατρόμητο Βασιλικών και τις Γούβες αντίστοιχα. Απ’ την άλλη ο Πισσώνας δεν τα κατάφερε στη Μακρυμάλλη κόντρα στην Άτταλη, απ’ την οποία έχασε και παράλληλα.. αρκετό έδαφος για τις πρώτες θέσεις, όπως και ο Παντριαδικός που ηττήθηκε στο «ξερό» των Καθενών με 2-1 απ’ την ομώνυμη ομάδα. Η Σκεπαστή κατέβαλε τα αναγεννημένα και… φορμαρισμένα τελευταία Πολιτικά, ενώ Αιδηψός και Ένωση Διρφύων έμειναν στο «στείρο» 0-0, χωρίς να… χαλάει και κανέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου