Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Κάνε και καμιά γλυκοζυλίωση …!

Η κοπή της πίτας και για την ΕΠΣΕ είναι μία εκδήλωση που σαφώς ανάγεται στο εθιμικό δίκαιο …! Όταν ακολουθεί μία αξονική διαδημοτική διαδρομή επεκτείνεται και αποκτάει επικοινωνιακές προεκτάσεις …και μάλιστα σε μία περίοδο που διαφαίνεται η εκλογική σκοπιμότητα.
Επικοινωνιακή ευφυΐα, λοιπόν, για τον Παπακωνσταντίνου, που ούτως ή άλλως αφήνει το «στίγμα» του, με το ύφος, το ήθος και τια ανατρεπτικές μεταρρυθμίσεις του …

Η εξέγερση των κολλήγων

Αδιανόητο! Κοίτα, λοιπόν, «κωμοπόλεις-κοψοπόλεις», που πάνε ….ποιούν ποδοσφαιρικές και γεωγραφικές πρωτεύουσες νομών …!
Απ’ τη μία η Μηδέα, η Μαγούλα, το Κριεκούκι …και απ’ την άλλη η Χαλκίδα, η Θήβα, το Άργος …
… και πιο πάνω, τα Ψαχνά και ο Πλατανιάς …και απ’ την άλλη η Πάτρα, η Κόρινθος, η Ρόδος κ.ο.κ.
Οι «πληβείοι» στην εξουσία … «πατρίκιοι» στην ανέχεια!..

Βρε πως αλλάζουν … οι καιροί!

«Απογοητευμένοι» και οι Ηρακληδείς της Μεσσαπίας, που δεν έστειλαν αδιάβαστο τον Πανηλειακό! Απ’ τα Κριεζά, τις Κονίστρες και τους Ωρεούς …στη «Ριζούπολη», το «Πανπελοποννησιακό» και τον Πύργο …που κάποτε τρομοκρατούσε «Βάζελους», «Γαύρους» και βάλε …έχοντας αναδείξει τους «παμμέγιστους», Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο!..

Ο Παγκόσμιος …και ο «υπερκόσμιος»!

Ο Γιάννης Γεωργαράς, πάντως, ήρθε στον Ολυμπιακό μαζί με τον «Παγκόσμιο» Χρήστο Αρδίζογλου τον Γενάρη του ’87 και λύθηκε το συμβόλαιό του τον Ιούνιο του ίδιου έτους.
Μάλιστα ο δεύτερος σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία …συχνά-πυκνά έβλεπε σαν αναπληρωματικός τις πλάτες του δικού μας …Γιάννη Σόλια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου