Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΛΕΥΤ. ΚΑΡΑΤΖΑΣ

 «Επένδυση» Αρτάκης ο Μιχ. Πύθουλας…

ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ στα ρόστερ των ομάδων πραγματοποιήθηκαν, ως είθισται την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, από πολλές ομάδες. Απ’ τις σημαντικότερες στην Α1 κατηγορία θεωρούνται δύο, ενός νεαρού και πολλά υποσχόμενου κι ενός έμπειρου με παραστάσεις και ικανότητες να δώσει πολλά για την κατηγορία. 
Ο λόγος για τον Μιχάλη Πύθουλα, ο οποίος «έκλεισε» στον ΑΟ Ν. Αρτάκης, προέρχεται απ’ την ομάδα της Τριάδας (γιος του Θανάση Πύθουλα), είναι 17 χρονών (22.4.1994) και στέλεχος της φετινής Μικτής Νέων της Εύβοιας, ενώ προ ημερών κλήθηκε και έλαβε μέρος σε προπόνηση της προεπιλογής της Περιφερειακής Μικτής. Ο Βαγγέλης Τόγιας τον ξέρει καλά και σίγουρα συναίνεσε θερμά για την απόκτηση του παίκτη. O τεχνικός ηγέτης τον ΑΟΝΑ αρέσκεται να δουλεύει και να αναδεικνύει νεαρούς και προς αυτή την κατεύθυνση «έκλεισε» και ο 15χρονος Θανάσης Χαλαστάρας από την Μακρυκάπα.   
Απ’ την άλλη η διοίκηση της Προποντίδας ξάφνιασε με την απόκτηση του έμπειρου μέσου πρώην του Ηρακλή Ψαχνών, Λευτέρη Καρατζά, ο οποίος φόρεσε την «πράσινη» φανέλα του «ημίθεου» για 11 χρόνια και μάλιστα το υψηλό επίπεδο που αγωνίστηκε αποτελεί παρακαταθήκη για το αν μπορεί να βοηθήσει το συγκρότημα του Κώστα Σταματίου, για την επίτευξη του στόχου της παραμονής των «κυανέρυθρων» χωρίς άγχος… Ο Καρατζάς αρχικά είχε συμφωνήσει με τη Δροσιά, ενώ στη συνέχεια υπήρξε «κώλυμα» με το δελτίο του (δεν επέτρεπαν οι σχετικοί κανονισμοί της ΕΠΟ την έκδοσή του για φέτος), κάτι που ευτυχώς λύθηκε με την παρέμβαση των αρμοδίων…      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου