Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Ακόμα ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Ηρακλής Ψαχνών στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα, που πλέον είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο θα είναι αυτό της Β’ Εθνικής, όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις μέχρι τώρα.
Η οριστική αποβολή-υποβιβασμός στην Δ’ Εθνική του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, φέρνουν πιο κοντά στην Super League τόσο τον Λεβαδειακό όσο και τη Δόξα Δράμας, ενώ ο Ηρακλής με αυτά τα δεδομένα θεωρείται η 14η ομάδα της Β’ Εθνικής.
Βέβαια όλα αυτά αναμένεται να επισημοποιηθούν στις αμέσως επόμενες ημέρες κι έτσι να ηρεμήσουν τόσο οι παράγοντες που «ματώνουν» οικονομικά όσο και οι ομάδες (έμψυχο υλικό και προπονητές) που ζουν στην αβεβαιότητα και στην παρατεταμένη προετοιμασία!
Η φιλοξενούμενη ομάδα της Παναχαϊκής, οπωσδήποτε πολύ πιο ήρεμη από αυτά τα προβλήματα είναι σίγουρα πιο έτοιμη και το μόνο ερωτηματικό είναι το πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.
Η πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την περασμένη περίοδο, ανταγωνίστρια του Ηρακλή μέχρι το τέλος παρουσιάστηκε με νέο πρόσωπο ενισχυμένο σε μεγάλο βαθμό με παίκτες που έχουν εμπειρίες στις μεγάλες κατηγορίες (Μάλαρτζ, Πακάλτζης, Τσεμπερίδης κ.λ.π.).
Σίγουρα οι στόχοι της ιστορικής ομάδας των Πατρών είναι πολύ υψηλοί και φαίνεται πως ο Μουράτ Σεροπιάν προς τα εκεί «χτίζει» τη νέα Παναχαϊκή!
Στο χθεσινό παιχνίδι οι Πατρινοί είχαν τον έλεγχο στο α’ μέρος, περισσότερη ώρα όμως οι αντεπιθέσεις του Ηρακλή ήταν πολύ επικίνδυνες.
Στο β’ μέρος το παιχνίδι έγινε πολύ σκληρό, από πλευράς φιλοξενούμενων, καθώς οι αναπληρωματικοί προσπαθούσαν να πείσουν ότι αξίζουν για την α’ ομάδα.
Φυσικά σε ένα επίσημο παιχνίδι ο διαιτητής Βαλ. Βρακάς θα είχε δώσει κάποιες κόκκινες, όμως ο φιλικός χαρακτήρας του παιχνιδιού τον ανάγκασε να μην κάνει χρήση της κόκκινης!

Φάσεις και γκολ

2’ Ο Τσάτσος βγάζει παράλληλη σέντρα, ο Μάλαρτζ πέφτει στα πόδια του Πάγκαλου και σώζει.
8’ Διαγώνια σέντρα-φαρμάκι του Ντίνα, ο Τόλιος αποκρούει εντυπωσιακά μπροστά από τον επικίνδυνο Κυβελίδη.
30’ Σόλο του Σέγγου που βγάζει σέντρα ο Άλβες παίρνει την μπάλα πασάρει στον Τσάτσο, στο ύψος της μικρής περιοχής πλασέ του τελευταίου και φοβερή επέμβαση του Μάλαρτζ.
37’ Αντεπίθεση με τον Σέγγο, η μπάλα στον Τελκίνσκι που βγάζει ασίστ στον Τσάτσο πλασέ από τον τελευταίο, η μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής κοντράρει στον Πακάλτση και τον Ιωάννου και απομακρύνεται.
43’ Από ωραία πάσα του Μιλοσέσκι η μπάλα στον Ατματζίδη, κεραυνός του επιθετικού της Παναχαϊκής από το ύψος της περιοχής και φοβερή απόκρουση του Τόλιου σε κόρνερ.
46’ Από πλάγια θέση ο Σέγγος πιάνει πολύ ωραίο σουτ-λόμπα και η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ πάνω από την συμβολή των δοκών του Ανδρούτσου.
50’ Φάουλ-κεραυνός του Μιλοσέσκι διώχνει ο Γενιτσαρίδης, μπέρδεμα των αμυντικών το εκμεταλλεύεται ο Ατματζίδης και 0-1!
81’ Φάουλ πολύ δυνατό του Ντελέκου η μπάλα περνά σύρριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Διαιτητής ήταν ο Βαλ. Βρακάς με συνεργάτες τον Ρουμπή και την Χ. Κούκουρα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αντ. Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Παριανός, Μπακομήτρος Ρεπετσάς, Μάτσος, Τελκίνσκι, Πάγκαλος, Σέγγος, Άλβες, Τσάτσος (έπαιξαν και οι Γενιτσαρίδης, Γανωτής, Μπαλαμπάνης, Σεφερίδης, Γιώτας, Πούρνος, Λιόσης, Μούσα Πο Κονγκ, Τσοκάνης και Ροντρίγκο).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μουράτ Σεροπιάν): Μάλαρτζ, Σπίνουλας, Παγώνης, Ιωάννου, Πακάλτσης, Τσεμπερίδης, Μιλοσέσκι, Φούφουλας, Ατματζίδης, Ντίνας, Κυβελίδης (έπαιξαν και οι Ανδρούτσος, Κοκκίνης, Λαμπρόπουλος, Μενδρινός, Ζέλιος, Φουρτάδο, Χλωρός και Ζάρκος)

Απ. Αποστολίδης     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου