Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Α2 και Β’ Κατηγορία: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας(24-25/9)

Ορίστηκαν από την ΕΠΣ Ευβοίας τα παιχνίδια της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων της Α2 και της Β’ Κατηγορίας που θα ξεκινήσουν το επόμενο Σαββατοκύριακο(24-25/9).
Φυσικά πάντα υπάρχουν και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής(αναπόφευκτο γεγονός), όμως τούτη την ώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε επίσημα, τα παιχνίδια που θα λάβουν χώρα είναι τα παρακάτω:
Για Τον 1ο όμιλο της Α2, το Σάββατο 24/9: Τριάδα-Βατώντας, Βασιλικά-Σκεπαστή, Κεχριές-Προκόπι, Πισσώνας-Άτταλη και την Κυριακή 25/9: Καθενοί-ΑΕΚ Ν.Πύργου(γηπ.Πισσώνα), Ένωση Διρφύων/Στενή-Ακαδ.Ιστιαίας και Αιδηψός-ΠΑΟ Πολιτικών.
Για τον 2ο όμιλο της Α2, το Σάββατο 24/9: Κόσκινα-Νεοχώρι, Ελλήσποντος-Εύριπος, Σκύρος-ΑΕΚ Χαλκίδας και την Κυριακή 25/9: Δύστος-Κάρυστος, Αμαρυνθιακός-Αυλίδα, Ληλάντιο-Κονίστρες(γηπ.Φύλλων), Καλοχώρι/Παντείχι-Μαρμάρι(γηπ.Καλαμακίδη).
Σε ότι έχει να κάνει με την Β’ κατηγορία και τον 1ο όμιλο, το Σάββατο 24/9: Λίμνη-Καμάρια, Μαντούδι-Βουτάς(γηπ.Προκοπίου/νέο) και την Κυριακή 25/9: Κοντοδεσπότι-ΟΠΑ Αιδηψού, Μακρυκάπα-Άρης Αγ.Άννας(γηπ.Αγ.Αθανασίου), Καμάρες-Άγιος(Ενωσιακό), Ερμής Πηλίου-Κήρινθος(γηπ.Προκοπίου/παλιό), Φοίνικας Ψαχνών-Αγ. Αθανάσιος(γηπ.Μακρυμάλλης).
Στον 2ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας, το Σάββατο 24/9: Άρτεμις-Ανδρονιάνοι(γηπ.Αυλωναρίου), Τραχήλι-Ζάρκα(γηπ.Αγ.Ιωάννη), Έραπος-Κεραυνός Χαλκίδας(γηπ.Καλαμακίδη) και την Κυριακή 25/9: Ερμήλιος-Αφράτι(γηπ.Λουκισίων), Μονόδρι-Πράσινο, Αστέρας Δροσιάς-Μίστρος και Αχλαδερί-Ατρόμητος(γηπ.Νεοχωρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου